GALERIE FOTO. Toată lumea s-a delectat cu tatuajele la vedere ale vedetelor de la noi! Dar pe cele din zona INTIMĂ le ştii? Imagini HOT

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/04/2016, 09:15
GALERIE FOTO. Toată lumea s-a delectat cu tatuajele la vedere ale vedetelor de la noi! Dar pe cele din zona INTIMĂ le ştii? Imagini HOT GALERIE FOTO

Steluţe, floricele, aripi, fluturi, nume şi..chiar delfini! Acestea sunt simbolurile pe care vedetele preferă să şi le tatueze în zonele intime. Roxana Vancea, Mihaela Rădulescu, Daniela Crudu, Simona Traşcă, Loredana Chivu, cântăreaţa Silvya, Mădălina Pamfile şi chiar Cătălin Botezatu se numără printre victimele acestei mode, ascunzând în chiloţi însemne interesante pe care le pot vedea doar iubiţii.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI

Dacă înainte tatuajele erau un subiect tabu, iar aceste însemne permanenete pe corp şi le făceau doar puşcăriaşii, iată că acum au devenit o modă. Nu doar bărbaţii îşi însemnează pielea, ci şi femeile. De la cele mai colorate, până la mesaje şi simboluri alte altor culturi, aceste desene au evoluat foarte mult, iar vedetele din showbizul românesc au dat buzna în saloanele artiştilor.

Braţele, gâtul, coastele, coloana vertebrală, mâinile, picioarele sunt părţile coprporale cele mai ”exploatate”, însă majoritatea preferă să fie desenate în zona intimă. De ce? Simplu! Este o zonă mai puţin vizibilă, în plus e ..incitant. Avem nenumărate exemple de vedete care şi-au ”însemnat” partea inghinală . Roxana Vancea este una dintre ele. De ani buni, frumoasa olteancă are, în partea de jos a abdomenului, două aripi.

Mihaela Rădulescu s-a tatuat pentru Felix. ”E doar pentru bărbatul meu şi ginecoloaga mea”, spunea Răduleasca în urmă cu un an, dar fără să dea detalii despre tatuaj, scrie Click.

Simona Traşcă, alias Pamela de România, a optat pentru un buchet de flori exotice. Din chiloţii ei, ”răsar” petalele albastre ale floricelelor colorate . Daniela Crudu s-a înaripat cu un fluturaş cu aripile deschise.

Nici Mădălina Pamfile nu a rămas neşatampilată. Fosta iubită a lui Radu Mazăre şi-a ”luminat” intimitatea cu mai multe steluţe, iar gestul acesta a fost un semn de iubire pentru partenerul de la vremea respectivă.

Cântăreaţa Silvya a optat pentru ceva simplu, dar original, şi şi-a scris sub buric, în semn de dragoste, numele lui Andrei Ştefănescu (trupa Alb Negru) soţul ei pe-atunci. Însă, când au divorţat pentru că ea îl înşelase, blondina a fost nevoită să-şi tatueze peste nume un fluturaş.

Şi… fluturaş, dar cu aripile mult mai deschise, ascunde în chiloţi şi Loredana Chivu, fosta asistentă a lui Dan Capatos. Şi, lista vedetelor tatuate la zona genital, se încheie apoteotic cu designerul Cătălin Botezatu care are tatuat, în zona inghinală foarte aproape de sex, simbolul norocului- un delfin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×