Tătăruşanu îşi părăseşte iubita în cel mai important moment din viaţa ei! Vezi motivul!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
14/02/2014, 09:53
Tătăruşanu îşi părăseşte iubita în cel mai important moment din viaţa ei! Vezi motivul!

Nety, iubita lui Ciprian Tătăruşanu, se află în ultimele săptămâni de sarcină. În mai puţin de două luni îi va dărui fotbalistului primul copil, însă acesta nu va fi lângă ea. Cariera are prioritate şi Tătăruşanu, cel mai probabil, va fi în Italia, la Firenze, unde va evolua din sezonul următor.

Fericire mare în cuplul Antoaneta Năstase şi Ciprian Tătăruşanu care se pregătesc de zor pentru naşterea primului lor copil, ce-i drept, mai mult viitoarea mămică, pentru că fotbalistul este preocupat mai mult de noul contract pe care urmează să-l semneze zilele viitoare şi este deja cu un picior în Italia. Este pe final de contract cu Steaua şi dorit de cluburi mari din Europa, printre care AC Milan, Samdoria, sau Tottenham, dar cei mai insistenţi sunt italienii de la Firenze care îl aşteaptă pe român să semneze contractul, zilele următoare.

Asta în timp ce, iubita lui, copleşită de emoţiile unei viitoare mămici, pregăteşte ultimele detalii pentru naşterea bebeluşului, care stă să vină, dar se şi bucură cât mai poate de prezenţa iubitului care are deja bagajele făcute. Ca va fi Italia sau Anglia, nici nu mai contează. Important este că, Ciprian Tătăruşanu va pleca de la Steaua, în scurt timp. Oferte sunt, iar conractul cu roş albaştrii se apropie de final. Practic, n-ar mai fi nimic care să perecliteze în vreun fel transferul lui, nici măcar copilul care se va naşte în curând.

Tătăruşanu nu este singurul fotbalist care a ratat naşterea copiilor, lăsându-şi jumătăţile singure în momente atât de importante. Florentin Petre atrecut, recent, printr-o experienţă similară. Soţia lui a dat naştere celui de-al treile junior, timp în care fostul căpitan allui Dinamo, se afla la 2000 de kilometri distanţă, în Antalya, în cantonament cu echipa. Deh, cariera cere sacrificii, mai ales cea de fotbaluist!

636x477_139222336147d139b0

 

sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×