Mădălina Manole NU S-A SINUCIS!? Mărturisire CUTREMURĂTOARE: „Soacră-sa A ÎMPINS-O pe scări!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/07/2015, 12:41
Mădălina Manole NU S-A SINUCIS!? Mărturisire CUTREMURĂTOARE: „Soacră-sa A ÎMPINS-O pe scări!” GALERIE FOTO

Mădălina Manole NU S-A SINUCIS!? Mărturisire CUTREMURĂTOARE a tatalui sau care a socat intreaga lume a showbizului! „Soacră-sa A ÎMPINS-O pe scări!” Vezi toata declaratia tatalui raposatei artiste.

Ion Manole o visează foarte des pe fiica sa, care îi transmite mai multe mesaje.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

GALERIE FOTO DE SENZATIE!!! CE FETE ARE PRODANCA!!! S-AU DEZLANTUIT PE PLAJA!!! IATA-LE IN TOATA SPLENDOAREA!!!

Tatăl Mădălinei Manole nu-şi găseşte liniştea de când fiica sa a fost găsită fără suflare în vila sa din Otopeni, chiar de ziua ei de naştere, pe 14 iulie, în urmă cu cinci ani. Convins fiind că artista nu s-a sinucis, Ion Manole speră că adevărul va ieşi la lumină şi se va face dreptate, conform libertatea.ro.

Marcat atât de tare de decesul fiicei sale, tatăl Mădălinei le-a făcut mărturisiri cutremurătoare apropiaţilor. Acesta le-a spus că a visat-o pe artistă povestindu-i cum a murit!

Ce face Pepe pe PLAJĂ cu o altă femeie? Sărutări, atingeri INTERZISE… Doamne! Avem VIDEO

”O visăm mereu. Mădălina nu lipseşte, e mereu prezentă în casa noastră. Mi-a povestit ce s-a întâmplat în acea noapte. S-a certat cu soacră-sa, aceasta a împins-o, a căzut pe scări şi s-a lovit mortal la cap. Ea a tras-o apoi jos, pe hol. El (n.r. soţul Mădălinei, Petru Mircea), nu era acasă, se afla în compania amantei.”

„Când a venit, s-au înţeles ce să facă şi să spună că fata mea s-a sinucis. Apoi i-au turnat otravă pe gât. Eu unul nu aş mai putea intra acum în casa aia, în casa crimei, pe holul ăla, unde ea era într-o baltă de sânge”, a mărturisit Ion Manole.

 

Închide ×