Mădălina Manole NU S-A SINUCIS!? Mărturisire CUTREMURĂTOARE: „Soacră-sa A ÎMPINS-O pe scări!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/07/2015, 12:41
Mădălina Manole NU S-A SINUCIS!? Mărturisire CUTREMURĂTOARE: „Soacră-sa A ÎMPINS-O pe scări!” GALERIE FOTO

Mădălina Manole NU S-A SINUCIS!? Mărturisire CUTREMURĂTOARE a tatalui sau care a socat intreaga lume a showbizului! „Soacră-sa A ÎMPINS-O pe scări!” Vezi toata declaratia tatalui raposatei artiste.

Ion Manole o visează foarte des pe fiica sa, care îi transmite mai multe mesaje.

GALERIE FOTO DE SENZATIE!!! CE FETE ARE PRODANCA!!! S-AU DEZLANTUIT PE PLAJA!!! IATA-LE IN TOATA SPLENDOAREA!!!

Tatăl Mădălinei Manole nu-şi găseşte liniştea de când fiica sa a fost găsită fără suflare în vila sa din Otopeni, chiar de ziua ei de naştere, pe 14 iulie, în urmă cu cinci ani. Convins fiind că artista nu s-a sinucis, Ion Manole speră că adevărul va ieşi la lumină şi se va face dreptate, conform libertatea.ro.

Marcat atât de tare de decesul fiicei sale, tatăl Mădălinei le-a făcut mărturisiri cutremurătoare apropiaţilor. Acesta le-a spus că a visat-o pe artistă povestindu-i cum a murit!

Ce face Pepe pe PLAJĂ cu o altă femeie? Sărutări, atingeri INTERZISE… Doamne! Avem VIDEO

”O visăm mereu. Mădălina nu lipseşte, e mereu prezentă în casa noastră. Mi-a povestit ce s-a întâmplat în acea noapte. S-a certat cu soacră-sa, aceasta a împins-o, a căzut pe scări şi s-a lovit mortal la cap. Ea a tras-o apoi jos, pe hol. El (n.r. soţul Mădălinei, Petru Mircea), nu era acasă, se afla în compania amantei.”

„Când a venit, s-au înţeles ce să facă şi să spună că fata mea s-a sinucis. Apoi i-au turnat otravă pe gât. Eu unul nu aş mai putea intra acum în casa aia, în casa crimei, pe holul ăla, unde ea era într-o baltă de sânge”, a mărturisit Ion Manole.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×