Tatăl lui George Burcea susține că actorul s-ar putea să nu fie fiul său: „Mama lui m-a înșelat cu doi bărbați”

Dan Suta   
în Stiri mondene
27/02/2020, 11:26
Tatăl lui George Burcea susține că actorul s-ar putea să nu fie fiul său: „Mama lui m-a înșelat cu doi bărbați”
Tatăl lui George Burcea a făcut noi dezvăluiri cu totul neașteptate. Sursa foto: Instagram George Burcea

Telenovela din familia lui George Burcea continuă, după ce tatăl acestuia a făcut noi declarații cu totul neașteptate. Socrul cântăreței Andreea Bălan susține acum, nici mai mult nici mai puțin că George s-ar putea să nu fie copilul său.

Tatăl lui George Burcea șochează: susține că nu este fiul său

Nelu Burcea și-a amintit că mama lui George l-a înșelat în perioada în care a rămas gravidă, iar tatăl adevărat al actorului căsătorit cu solista de la Andre ar putea fi un șofer de TIR.

Nu e prima oară când Nelu face declarații șocante. Acesta a spus zilele trecute că știa că George se droghează, după ce acesta a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan.

„I-a prins nașa în casă. Georgel nu are nicio vină”

„Nu sunt sigur că George este copilul meu. Pe când era gravidă cu el, mama lui m-a înșelat cu doi bărbați. Unul dintre ei a fost sofer pe tir, iar celalalt chiar nașul copilului meu cel mare. Da, ați înțeles bine”, a declarat Burcea pentru impact.ro.

„I-a prins nașa în casă. Desigur, Georgel nu are nicio vină. Nu știam de infidelitate în momentul în care s-a născut băiatul. Am aflat mai târziu, chiar de la nașa. Din cauza soției am stricat multe relații de prietenie și de familie”, a completat Nelu Burcea.

Tatăl lui George a mai spus că fosta sa parteneră era damă de companie în Turcia. Despre tatăl său, George nu a avut cuvinte tocmai frumoase de adresat. Acesta s-a implicat recent într-o campanie de combatere a violenței, recunoscând că și el a fost victima abuzurilor în copilărie.

Site-urile mondene din România scriu că relația dintre actor și cântăreață s-a stricat din cauza viciilor tânărului de 32 de ani. Zvonurile despre despărțirea dintre cei doi, care au două fetițe minunate împreună, cea de-a doua, Clara, venită cu dificultate pe lume au apărut în urmă cu câteva săptămâni și au fost confirmate în cele din urmă de cei doi protagoniști.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×