Tatăl lui George Burcea a confirmat că actorul se droghează: ”Aveam bănuielile mele”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
26/02/2020, 08:34
Tatăl lui George Burcea a confirmat că actorul se droghează: ”Aveam bănuielile mele”
Nelu Burcea, tatăl actorului George Burcea, a confirmat că fiul său ia droguri. Sursa foto: Instagram.com

După ce actorul George Burcea a fost prins de oamenii legii drogat la volan, tatăl acestuia a ținut să arunce vorbe grele la adresa lui. Soțul cântăreței de muzică pop Andreea Bălan nu a dorit să discute pe această temă, însă tatăl renegat l-a dat până la urmă de gol.

Nelu Burcea a confirmat că fiul său George Burcea este dependent de droguri

Nu mai este niciun secret că George Burcea și tatăl său sunt la cuțite de ani buni, însă acum Nelu Burcea a surprins pe toată lumea referitor și a lăsat să se înțeleagă că fiul său se droghează. Nelu Burcea, socrul cântăreței Andreea Bălan, s-a arătat dezamăgit de faptul că actorul a ajuns să ia droguri, mai ales că are o familie frumoasă și doi copii în grija sa.

„Ce să zic, aveam bănuielile mele că face asta (n.r: se droghează). Îmi pare tare rău că a ajuns să facă asta, are și el familie, copilași. Muncește mult și asta face George cu banii câștigați? Nu vreau să zic mai multe, este un subiect tare sensibil. Îmi pare rău pentru el”, a spus tatăl lui George Burcea, informează impact.ro.

Socrul Andreea Bălan știa că fiul său are probleme în căsnicie

În plus, Nelu Burcea a mai mărturisit știa că în cuplul Andreea Bălan – George Burcea sunt ceva probleme, dar până acum căsnicia a mers bine datorită artistei care a fost tot timpul înțelegătoare și permisivă. Socrul vedetei a mai adăugat că dezvăluirile fiului său legat de violențele din copilărie ar trebui puse la îndoială având în vedere că se droghează.

„Vă zic ce am mai auzit si eu din diferite probleme. Ei aveau de mult probleme, dar Andreea a fost foarte înțelegătoare și permisivă. Dar el parcă a luat-o razna. După ce s-a aflat astăzi (că s-a drogat), sper să vă dați seama cât adevăr este în vorbele lui despre mine”, a mai spus Nelu Burcea, potrivit sursei menționate.

Nelu Burcea, vorbe grele la adresa fiului său

Tatăl actorului George Burcea s-a implicat încă de la început în scandalul iscat pe tema divorțului de Andreea Bălan. Nelu Burcea i-a luat apărarea cântăreței, dar a ținut să arunce numeroase săgeți la adresa fiului său pe care l-a numit mincinos și l-a acuzat că a încercat să-l omoare.

De asemenea, socrul artistei susține că fiul său exagerează foarte mult în ceea ce privește bătăile pe care le-a încasat în copilărie. Totodată, Nelu Burcea susține că este pregătit să acționeze împotriva fiului său și mai adaugă că actorul a distorsionat enorm de mult realitatea.

„Ce bărbat este acela care își părăsește familia? Își lasă soția și copii? El vorbeste despre moralitate? Minciunile exagerate ale acestui actor visător nu vor duce la nimic bun. Sunt pregătit să spun tot. 

A vrut să mă omoare. Apoi a ieşit toată lumea, el s-a blocat în maşină. El mă acuză că sunt criminal, dar nici eu nu vreau să mai vorbesc cu un mincinos şi cu un hoţ. El a devenit violent din cauza alcoolului”, a declarat tatăl actorului în emisiunea Xtra Night Show.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×