Tarifele pe litoralul românesc se ieftinesc cu până la 30% din 20 august

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/08/2015, 16:50
Tarifele pe litoralul românesc se ieftinesc cu până la 30% din 20 august

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc le dă o veste bună românilor care vor alege litoralul românesc, după 20 august: tarifele se vor ieftini cu până la 30%. Staţiunile care vor oferi cele mai multe locuri la preţuri reduse sunt Jupiter şi Venus şi Saturn. Aceste tarife vor funcţiona în perioada 20.08-31.08, după care vor scădea cu încă 30%, în luna septembrie.

„Sărbătoarea Sfintei Maria aduce cel mai aglomerat weekend pe litoral. Spre deosebire de anii precedenţi, sărbătoarea cade sâmbătă, deci nu sunt zile libere suplimentare, ceea ce va face să fie un sfârşit de săptămână obişnuit din punct de vedere al încasărilor pe litoral. După această dată, tarifele încep să se diminueze treptat, astfel că după 20 august scaderea va ajunge la 30%”, a declarat Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele executiv al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), într-un comunicat de presă, remis Realitatea.net.

Galerie FOTO SUPER HOT!!! Alina Eremia a mers la PLAJĂ şi nu a mai ţinut cont de NIMIC!!!  A fost surprinsă în ipostaze INCENDIARE!

Astfel, la un hotel de 2* din Mamaia tariful va fi cuprins între 85 de lei şi 98 lei de persoană pe zi, cu mic dejun inclus, la 3* – între 93 lei şi 145 lei de persoană pe zi, cu mic dejun inclus, iar la 4* – între 120 lei şi 210 lei de persoana pe zi, cu mic dejun inclus, potrivit aceleiaşi surse.

Caz INCREDIBIL! Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu!!! Galerie FOTO! Pentru asta a fost acuzată de ABUZ sexual

În sudul litoralului, turiştii se pot caza din 20 august la un hotel de 2* plătind între 45 lei şi 80 lei pe noapte, fără mic dejun, între 73 lei şi 125 lei pe zi de persoană la hotel de trei stele, cu mic dejun inclus, iar la un hotel de 4* vor achita pentru o noapte între 130 lei şi 190 lei pe zi, cu mic dejun inclus.

În această perioadă, în weekend-urile din vârf de sezon, gradul de ocupare al structurilor de cazare de pe litoral este de 90-100%, iar în cursul săptămânii este mai scăzut, ajungând la 70-80%. Toate hotelurile dispun de camere libere, se precizează în acelaşi comunicat.

Galerie FOTO. A cerut DIVORŢ după ce a găsit POZE vechi cu NEVASTA. „Vreau copii, NU ŞOPÎRLE!!! Are 20 operaţii estetice”.

Tarifele pe litoral au urcat cu până la 30% începând cu 15 august, odată cu intrarea în vârful de sezon, cele mai scumpe pachete fiind vândute în Mamaia, iar cele mai ieftine în staţiunile din sud.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×