Tânărul care a măcelărit un poliţist pe peronul gării Burdujeni s-a sinucis în arest

Filon Stan   
în Hotnews
28/09/2017, 00:03
Tânărul care a măcelărit un poliţist pe peronul gării Burdujeni s-a sinucis în arest

Criminalul poliţistului din gara Burdujeni s-a sinucis! Tânărul şi-a pus capăt zilelor în celula sa din Penitenciarul Botoşani, în care îşi aştepta sentinţa pentru fapta comisă.

Ioan Beşa a şocat o ţară întreagă, după ce a lovit cu cuţitul de 40 de ori un poliţist, fără niciun motiv. Acesta a fost descoperit de gardienii închisorii marţi, 26 septembrie, în jurul orei 19.25, în momentul schimbului de tură. Aceştia au alertat cadrele medicale ale unităţii, însă acestea nu au mai putut decât să constate decesul criminalului. Beşa se afla singur în celulă şi se pare că s-ar fi sinucis cu un ştreang improvizat cu care şi-a legat picioarele, iar apoi l-a înfăşurat în jurul gâtului, asfixiindu-se. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Criminalul poliţistului a atacat fără niciun avertisment

Cercetările au fost preluate de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru a se stabili cu exactitate circumstanţele în care a murit Ioan Beşa. Zilele trecute, Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava l-au trimis în judecată pe inculpatul Ioan Beşa, de 23 de ani, din comuna Valea Moldovei, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj cu referire la infracţiunea de omor calificat.

Anchetatorii au stabilit că victima, Sorin Vezeteu, lucra în cadrul MAI, având funcţia de agent şef adjunct de poliţie în cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Suceava – Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Suceava. În seara zilei de 20 iulie 2017, conform graficului întocmit de şeful său ierarhic, poliţistul Sorin Vezeteu se afla în timpul serviciului. În jurul orei 20.30, în timp ce patrula singur pe peronul Gării Burdujeni din municipiul Suceava, acesta a fost lovit cu un cuţit în zona cervicală pe neaşteptate şi fără vreun motiv de către inculpatul Ioan Beşa.

Fiind luat prin surprindere, poliţistul a ales să o ia la fugă, pe peronul gării, în speranţa că va scăpa de agresor şi că va primi sprijin din partea colegilor săi. Agresorul a pornit în urmărirea victimei, iar în momentul în care l-a ajuns pe poliţist, l-a lovit din nou de mai multe ori cu cuţitul pe suprafaţa corpului . În urma acestui val de lovituri, victima s-a dezechilibrat şi s-a prăbuşit la pământ, încercând însă fără succes să pulverizeze în aer şi nu în direcţia inculpatului sprayul iritant lacrimogen pe care îl avea în dotare.

Inculpatul Ioan Beşa s-a aşezat peste corpul poliţistului şi i-a aplicat de sus în jos lovituri de cuţit în partea superioară a corpului, în special în zona toraco – abdominală. În cele din urmă inculpatul a fost îmbrâncit şi apoi ridicat efectiv de pe poliţist de către mai mulţi cetăţeni ce se aflau în apropiere, pe peronul gării. La faţa locului a sosit o ambulanţă, personalul medical constatând decesul poliţistului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×