Un adolescent de 16 ani din Iaşi a fost înjunghiat pentru că mânca seminţe în autobuz

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
05/02/2018, 10:45
Un adolescent de 16 ani din Iaşi a fost înjunghiat pentru că mânca seminţe în autobuz

Bărbatul care a îngrozit o ţară întreagă, după ce a înjunghiat un tânăr într-un autobuz doar pentru că mânca seminţe, a fost reţinut pentru 24 de ore. Poliţiştii spun că între cei doi a izbucnit un conflict, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Suspectul în vârstă de 46 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port sau folosire ilegale de obiecte periculoase. Conflictul între cei doi ar fi pornit de la faptul că victima scuipa coji de seminţe în autobuzul respectiv.

Tânăr ieşean înjunghiat pentru că mânca seminţe în autobuz

Suspectul ar fi scos un fel de briceag, ce era ataşat la setul său de chei, şi l-ar fi înţepat pe tânăr. Urmează să vedem ce leziuni a suferit victima şi, în funcţie de acestea, se vor dispune măsurile legale”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, Anca Vîjiac.

Adolescentul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie „Sfânta Maria”, din Iaşi, iar starea sa este stabilă. El a fost înjunghiat, duminică seara, într-un autobuz, în zona staţiei Petru Poni din Iaşi. Şoferul autobuzului a blocat uşile de acces şi a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×