VIDEO. Accident devastator în Pipera surprins de camerele de supraveghere! Şoferul de 23 de ani a ars de viu! Imagini teribile!

Filon Stan   
în Hotnews
17/10/2017, 00:01
VIDEO. Accident devastator în Pipera surprins de camerele de supraveghere! Şoferul de 23 de ani a ars de viu! Imagini teribile!

Un tânăr a ars de viu în propria sa maşină, duminică noaptea, în urma unui accident rutier petrecut în apropierea Capitalei! Tot accidentul a fost filmat de camerele de supraveghere din zonă! Din primele informaţii, se pare că tânărul de 23 de ani se certase cu prietena lui.

Impactul a avut loc în miezul nopţii. Din imagini se vede că la momentul respectiv pe şosea se afla doar şoferul care avea să moară la câteva secunde după ce a intrat în zona filmată. Din filmare se vede cum maşina îşi schimbă uşor direcţia şi acroşează un stâlp, apoi ricoşează chiar în piciorul pasarelei. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Imaginile socante, surprinse de camere

Tânărul de 23 de ani conducea un autoturism Skoda, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp al pasarelei pietonale de pe Şoseaua Pipera. În urma impactului, maşina a luat foc, iar pasagerul a rămas încercerat.

O parte din vehicul şi o roată au rămas înfipte în stâlpii pasajului pietonal. Resturi din maşina au fost împrăştiate pe zeci de metri. Un şofer care a trecut prin zonă a încercat să stingă incendiul, dar fără succes. Se aude chiar vocea unei alte persoane care spune că înăuntru se află şoferul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×