Tâlhărie cu surpriză! Bărbat din Iaşi jefuit de un tânăr care se dădea femeie!

Filon Stan   
în Hotnews
08/09/2017, 00:03
Tâlhărie cu surpriză! Bărbat din Iaşi jefuit de un tânăr care se dădea femeie!

Tâlhărie cu surpriză la Iaşi! Un bărbat a crezut că a tras lozul câştigător când a întâlnit o tânără într-un bar din localitate. Fata l-a plăcut pe loc. După câteva păhărele de alcool, aceasta a fost de acord să meargă la ea acasă.

Noaptea care se anunţa plină de romantism s-a transformat rapid într-una de coşmar. Bărbatul s-a trezit că era ameninţat şi chiar tâlhărit. Pe lângă faptul că şi-a pierdut bunurile, bărbatul şi-a pierdut şi încrederea în femei, după ce a aflat că tânăra era de fapt…un tânăr travestit de 19 ani. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Păgubitul a făcut plângere la poliţie, iar individul a fost reţinut pentru 24 de ore. El a ajuns în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi: „Tânărul a observat că bărbatul a consumat alcool într-un bar şi ulterior l-a invitat la locuinţa lui. Iar acolo l-ar fi tâlhărit.”

Talharie! Travestitul a reuşit să fure 4000 de lei

Victima s-a dus direct la poliţie, unde a depus plângere. Acesta le-a spus autorităţilor că tânărul i-a furat portofelul cu bani şi un lanţ de aur. La scurt timp, autorităţile au dat de urmă făptaşului şi l-au reţinut.

„Poliţiştii din cadrul biroului de investigaţii criminale au identificat şi adus la cercetări un bărbat de 19 ani, bănuit de tâlhărie. Prejudiciul de 4.000 de lei a fost recuperat de poliţişti în întregime şi restituit persoanei vătămate”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Iaşi.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru tâlhărie. Poliţiştii continuă acum cercetările.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×