Lexus UV ar putea fi lansat în luna martie! SUV-ul va intra pe segmentul BMW X1 şi Audi Q2

Filon Stan   
în Galerie foto
29/01/2018, 16:38
Lexus UV ar putea fi lansat în luna martie! SUV-ul va intra pe segmentul BMW X1 şi Audi Q2 GALERIE FOTO

BMW X1 şi Audi Q2 vor avea concurenţă serioasă! Lexus ar putea lansa în luna martie la Geneva noul SUV UX inspirat din conceptul cu acelaşi nume pentru a ataca segmentul de piaţă în care concurează inclusiv BMW X1 şi Audi Q2. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

A trecut aproape un an şi jumătate de la lansarea conceptului Lexus UX (foto) la Salonul Auto de la Paris, iar acesta a impresionat prin designul spectaculos caracterizat de amestecul de unghiuri drepte şi ascuţite care într-un mod curios reuşesc să formeze liniile acestui Show Car inedit.

Ulterior, în prima parte a anului trecut, oficialii brandului premium al celor de la Toyota au confirmat oficial că Lexus UX va intra în producţie de serie, iar publicaţia Car Magazine susţine că lansarea va avea loc în luna martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

SUV-ul Lexus UV ar putea fi lansat în luna martie şi vine şi cu o versiune hibrid

Potrivit unor informaţii anterioare, noul model va fi un SUV subcompact entry-level care va înlocui în gamă hatchback-ul CT, urmând să fie poziţionat sub RX şi NX. De asemenea, se anticipează că noul Lexus UX va prelua doar câteva elemente de design ale conceptului, cum ar fi grila şi liniile angulare, restul designului urmând să fie ceva mai convenţional.

Printre numele înregistrate pentru model se numără UX 200, UX 250 şi UX250h, ceea ce înseamnă că SUV-ul va beneficia şi de o versiune hibridă. Printre rivalii de pe piaţă ai noului UX se vor număra BMW X1, Audi Q2 şi Audi Q3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×