Suspiciuni după ce o tânără de 25 de ani din Vrancea a fost găsită moartă în patul ei. Trupul nu prezintă urme de violență

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
24/11/2019, 16:37
Suspiciuni după ce o tânără de 25 de ani din Vrancea a fost găsită moartă în patul ei. Trupul nu prezintă urme de violență
O tânără a fost găsită moartă în pat, în Vrancea. Sursa foto: târgoviștelive.ro

Polițiștii au suspiciuni după ce o tânără de 25 de ani dintr-o comună vrânceană a fost găsită moartă în patul ei. Oamenii legii au început o anchetă în cazul fetei, căci apropiații nu știu ca aceasta să fi avut vreo problemă de sănătate.

Tânără de 25 de ani din Vrancea, moartă în pat

Descoperirea anchetatorilor a fost făcută azi, în ziua alegerilor în satul Vidra. Persoana care a găsit-o pe tânăra de 25 de ani fără nicio suflare a fost chiar soacra ei. Femeia a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns destul de repede medicii de la SMURD și polițiștii.

Polițiștii au declarat pentru presa locală că fata de 25 de ani nu avea un istoric medical complicat, care să explice decesul. De asemenea, cadavrul acesteia nu prezintă nici urme de violență, deci se exclude deocamdată varianta ca aceasta să fi fost ucisă prin agresiune.

IML va stabili cauza exactă a decesului

Cei care vor stabili cu certitudine cauza morții vor fi specialiștii de la Institutul de Medicină Legală. Purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul de Poliție Județeană Vrancea, Cătălina Murariu, a spus că s-a deschis deja un dosar penal pentru moarte suspectă, așa cum cere de altfel procedura, scrie știripesurse.ro.

Așadar, în decursul orelor sau zilelor următoare anchetatorii vor stabili de ce a murit tânăra de 25 de ani, printre cele mai vehiculate ipoteze fiind stopul cardio-respirator.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×