Suspiciune de coronavirus pe Aeroportul din Cluj-Napoca! O aeronavă este blocată la sol – UPDATE Au sosit primele rezultate

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
28/01/2020, 16:39
Suspiciune de coronavirus pe Aeroportul din Cluj-Napoca! O aeronavă este blocată la sol – UPDATE Au sosit primele rezultate
Suspiciune de coronavirus pe Aeroportul din Cluj-Napoca. Sursa foto: zcj.ro

Un avion a fost blocat pe Aeroportul din Cluj, imediat cum a apărut suspiciunea îmbolnăvirii cu coronavirus a unei persoane aflată la bord! Aeronava blocată în aceste momente aparține companiei aeriene poloneze LOT.

UPDATE: Directorul operațional al aeroportului Cluj, Tudorel Lupoaiei, a declarat că un prim control medical ar fi infirmat suspiciunea de coronavirus în cazul însoțitoarei de zbor. Pasagera va fi dusă la Institutul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca pentru verificări suplimentare, potrivit Digi 24.

Suspiciune de coronavirus pe Aeroportul din Cluj-Napoca

Autoritățile s-au deplasat imediat la fața locului, unde o însoțitoare de bord este suspectată că ar fi purtătoarea virusului mortal din China. Femeia a intrat în contact cu alte persoane care au călătorit în China, iar ea a avut o cursă în Vietnam, țară unde coronavirusul a ucis deja.

Oamenii cu care a intrat în contact cu însoțitoarea de zbor au efectuat curse pe ruta Polonia-China și au prezentat simptome ale coronavirusului.

Însoțitoarea de zbor a intrat în contact cu mai multe persoane care prezentau simptome de îmbolnăvire

Însoțitoarea de zvor s-a întors recent din Vietnam și prezintă simptomele virusului care a ucis zeci de persoane în China și care este responsabil pentru îmbolnăvirea a mii de persoane.

Pacienta va fi transportată la spitalul din Cluj pentru analize, iar avionul LOT care venea de la Varşovia rămâne încă blocat pe aeroportul din Cluj.

Tudorel Lupoaie, director operațional al Aeroportului Cluj, a declarat, pentru Libertatea, că în acest moment se aşteaptă sosirea unor echipaje din oraş ale SMURD, Poliţiei şi Direcţiei de Sănătate Publică.

Autoritățile vor face verificări pentru a se stabili dacă suspiciunea se confirmă. Ceilalți pasageri sunt izolaţi și ei în acest moment în avion.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×