Suspectul principal în cazul triplului asasinat din localitatea Apa a fost arestat! Le cunoştea de-o viaţă pe victime!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
01/12/2017, 12:15
Suspectul principal în cazul triplului asasinat din localitatea Apa a fost arestat! Le cunoştea de-o viaţă pe victime!

Judecătorii au dat mandat de arestare pe numele principalului suspect în cazul triplului omor din localitatea Apa, din judeţul Satu Mare! Răzvan Rentea este chiar fiul cuplului ucis cu sânge rece! Tot el este acuzat şi pentru uciderea bunicii sale! Procurorii susţin că fostul poliţist a avut o dispută cu părinţii săi, care nu au dorit să vândă un apartament!

Orbit de mânie, bărbatul şi-ar fi ucis mama, tatăl şi bunica, apoi s-a făcut nevăzut. Anchetatorii au început să-l suspecteze atunci când bărbatul se tot interesa de anchetă, dar a fost prins şi încercând să intre de câteva ori în casa părintească, unde a comis triplul omor. 

Suspectul în cazul triplului asasinat din localitatea Apa a fost arestat! Rentea, reţinut imediat după înmormântare

Judecătorii Tribunalului Satu Mare au admis cererea procurorilor de arestare preventivă a lui Răzvan Rentea, 33 de ani, suspectul principal în cazul triplului asasinat din localitatea Apa. „Admite propunerea parchetului; Dispune arestarea preventiva a inculpatului R.R.M., în cursul urmăririi penale, pe o durata de 30 de zile de la 29.11.2017 la 28.12.2017”, este soluţia magistraţilor. Bărbatul este acuzat de omor calificat, după ce şi-ar fi ucis părinţii (Gheorghe Rentea, 58 de ani şi Niculina Rentea, 55 de ani)  şi bunica (Viorica Apan, 79 de ani).

Crima ar fi fost comisă joi seara, iar cadavrele au fost descoperite vineri dimineaţă, de către un vecin.Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, arma crimei nu a fost deocamdată găsită. Fiul cuplului ucis în localitatea Apa din judeţul Satu Mare a fost ridicat, luni, de către procurori, pentru audieri, fiind considerat suspect în cazul triplului asasinat, urmând să fie reţinut pentru 24 de ore. Tânărul a fost ridicat după înmormântarea familiei sale, deocamdată el nerecunoscând crima.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×