Surprize, surprize! Andreea Marin revine la TVR

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/03/2016, 00:00
Surprize, surprize! Andreea Marin revine la TVR GALERIE FOTO

Andreea Marin a anunţat că revine în televiziune, cu o emisiune despre femei. Vedeta va realiza un program care va fi difuzat duminică seara la Televiziunea Română.

„Pregătesc o emisiune TV. În trei săptămâni şi jumătate revin în televiziune, la televiziunea naţională”, a declarat Andreea Marin la emisiunea Răi da’ buni, realizată de Mihai Morar la Antena Stars.

Din informaţiile Paginademedia.ro emisiunea nu va fi plătită de TVR, ci îşi va asigura singură finanţarea.

Fosta „zână a surprizelor” a vorbit despre formatul noii emisiuni, care s-ar putea numi Preţuieşte viaţa.

„E un program diferit de tot ceea ce am făcut odinioară. Înainte făceam programe ample şi ca locaţie şi cu un public de sute de oameni în sală. De data aceasta, e un program dedicat în principal femeilor, acelora care cred că schimbarea poate fi făcută oricând. Uite, eu am făcut-o la 40 de ani. Vorbesc de schimbarea pe toate planurile, minte, trup şi suflet.

Emisiunea va avea 40 de minute concentrate, duminica seara şi va fi despre alegerile pe care le faci în viaţă, despre sănătate, nutriţie, design interior, despre călătorii. Titul de lucru al emisiunii este în momentul de faţă Preţuieşte viaţa. E un concept pe care l-am creat acum aproape 20 de ani. Emisiunea va fi în reluare miercuri seara, după Telejurnal. Va fi şi un pic de reality-show şi informaţie pentru o viaţă mai bună”, a mai povestit Andreea Marin.

Sursa: www.romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×