Anunţ SURPRIZĂ chiar de 1 mai! Vedeta TV spune ADIO Antenei 1!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/05/2015, 00:02
Anunţ SURPRIZĂ chiar de 1 mai! Vedeta TV spune ADIO Antenei 1! GALERIE FOTO

In ultima vreme, in televiziune, surprizele se tin lant! Ultimul anunt surpriza a picat chiar de 1 mai, o cunoscuta vedeta TV a Antenei spunand Adio trustului Inatct!

Este vorba de Natalia Mateut care a parasit trustul la care a lucrat ani la rand pentru ca… i-a expirat contractul!

INNA, ACCIDENT GROAZNIC!!! A LESINAT!!! ANUNTUL CARE A INGROZIT LUMEA SHOWBIZZULUI

Natalia Mateut este ultima vedeta din televiziune care a ramas fara job! Nume important in trustul Intact, bruneta a ajuns somera de lux, dupa ce, azi, nu si-a mai prelungit intelegerea cu sefii ei.

Surse din apropierea brunetei sustin ca ea se cam saturase in ultimul timp de faptul ca nu i se acorda atentia pe care o merita.

TRAGEDIE DE ULTIMA ORA! A MURIT UN MARE CANTARET AL LUMII!!! MILIOANE DE FANI I-AU FREDONAT SUPER HITUL

“Astazi, Nataliei i s-a terminat contractul, iar acesta nu a fost prelungit. A asteptat si fata, dupa anii petrecuti acolo, sa i se acorde un rol sau un proiect cu greutate in televiziune, insa acest lucru nu s-a intamplat! Surprinzator, Mateut nu a primit nimic de luat in seama, in timp ce unor dudui, fara niciun pic de experienta dar… cu alte callitati, li s-a dat pe mana emisiuni mult mai importante decat ale ei. Asa ca a asteptat sa i se termine intelegerea scrisa si a plecat din post”, au spus prietene de-ale Nataliei, conform wowbiz.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×