Surpriză la „Vocea României”. Un solist foarte cunoscut, concurent la celebra emisiune

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/10/2015, 21:30
Surpriză la „Vocea României”. Un solist foarte cunoscut, concurent la celebra emisiune

Este foarte cunoscut în lumea muzicală, cu toate acestea s-a hotărât, spre surprinderea tuturor, să-şi încerce norocul în concursul muzical difuzat de PRO TV. Nici mama lui, o celebră cântăreaţă de muzică populară nu ştia ce pusese el la cale.

Numele solistului celebru care a fost surpriza celei de-a cincea ediţii de la „Vocea României” este Alin Pascal (34 de ani). Fiul Matildei Pascal-Cojocăriţei este un solist cunoscut, atât pentru formaţia sa, cu care cântă în cluburi şi la petreceri private, cât şi pentru prezenţa pe micul ecran. Alin a fost solist şi în emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Loredana, singura care s-a întors pentru el

Pentru Alin s-a întors un singur scaun în timpul audiţiilor pe nevăcute, cel al Loredanei Groza. Artista s-a bucurat maxim că doar ea a fost inspirată de vocea lui alin. „Ce mult mă bucur că aţi luat ţeapă”, le-a spus ea colegilor antrenori Smiley, Tudor Chirilă şi Marius Moga. De altfel, Loredana a spus că ea o ştie foarte bine pe mama lui Alin şi chiar şi pe tată.

sursa: click.ro

Închide ×