Surpriză la „Vocea României”. Un solist foarte cunoscut, concurent la celebra emisiune

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
16/10/2015, 21:30
Surpriză la „Vocea României”. Un solist foarte cunoscut, concurent la celebra emisiune

Este foarte cunoscut în lumea muzicală, cu toate acestea s-a hotărât, spre surprinderea tuturor, să-şi încerce norocul în concursul muzical difuzat de PRO TV. Nici mama lui, o celebră cântăreaţă de muzică populară nu ştia ce pusese el la cale.

Numele solistului celebru care a fost surpriza celei de-a cincea ediţii de la „Vocea României” este Alin Pascal (34 de ani). Fiul Matildei Pascal-Cojocăriţei este un solist cunoscut, atât pentru formaţia sa, cu care cântă în cluburi şi la petreceri private, cât şi pentru prezenţa pe micul ecran. Alin a fost solist şi în emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Loredana, singura care s-a întors pentru el

Pentru Alin s-a întors un singur scaun în timpul audiţiilor pe nevăcute, cel al Loredanei Groza. Artista s-a bucurat maxim că doar ea a fost inspirată de vocea lui alin. „Ce mult mă bucur că aţi luat ţeapă”, le-a spus ea colegilor antrenori Smiley, Tudor Chirilă şi Marius Moga. De altfel, Loredana a spus că ea o ştie foarte bine pe mama lui Alin şi chiar şi pe tată.

sursa: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×