Surpriză de proporţii pentru Gigi Becali, de Paşti! O cîntăreaţă de muzică populară i-a compus o baladă care-l va unge la inimă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
13/04/2015, 08:15
Surpriză de proporţii pentru Gigi Becali, de Paşti! O cîntăreaţă de muzică populară i-a compus o baladă care-l va unge la inimă GALERIE FOTO

O cantareata de muzica populara ii face lui Gigi Becali un cadou care-l va induiosa pana la lacrimi pe latifundiar. Dupa modelul ciobanasului moldovean din Miorita, Gherghina Stancu s-a gandit ca si ciobanul devenit miliardar trebuie sa aiba o BALADA.

Daca emotiile Pastelui petrecut in sanul familiei il vor face pe sensibilul Becali sa lacrimeze, versurile cantate de Gherghina Stancu il vor face pe miliardar sa boceasca in hohote.

Solista de muzica populara ii canta destinul de erou intr-o balada care-i poarta numele. Cu versuri alese, o voce mieroasa si emotii fara numar, solista i-a transmis miliardarului eliberat pretiosul ei dar de Pasti. „A scris maica o scrisoare si a cerut indurare, Basescu sa il gratieze, ca sa vina acas’ la fete, dar l-au dus la Poarta Alba unde este painea neagra.

Dumnezeu nu l-a uitat si mi l-a eliberat, maica-i mare puterea lui, sta deasupra omului.Inima lui e deschisa ca o candela aprinsa, ce lumina-n manastire pentru pace si iubire” sunt doar o parte din versurile lacrimogene scrise de Gherghina. Trecuta de prima tinerete, Gherghina si-a pus si cel mai bun costum popular, ca sa fie sigura de reusita demersului ei. „Cred ca il caracterizeaza foarte bine aceasta balada si sper sa primeasca cu bucurie. Am si eu pacatele mele. Esti indragostita de Becali?

Ar putea sa creada lumea ca ai o fascinatie pentru el si ca barbat, ca este un barbat prezentabil. Nu, draguta mea. Eu am scris balada incepand de la Boc, Basescu, Becali si i-am scris si nevestii lui Prigoana cand o batea cu pliciul. Am scris multe parodii, balade, chiar si balada siliconatelor, pentru fetele care se mutileaza si pe urma isi dau medicii in judecata ca le-au mutilat. Eu le sfatuiesc sa ramana asa cum le-a lasat Dumnezeu”, a declarat Gherghina Stancu, pentru emisiunea Cancan.ro, de la Romania tv.

De aceeasi parere este si Gigi, care-si pastreaza cele trei fiice cat mai naturale. Nici macar Teodora, fata cea mare care urmeaza sa se marite, nu face excese. „As vrea sa-i cant la nunta, doua melodii nu mai mult. Ia-ti mireasa ziua buna de la tata de la muma, de la frati de la surori, de la gradina cu flori si acu sa-i zicem si socrului: Suparat e tatal tau… stai ca nu mai stiu. Nu mai retin textul, dar pana atunci ma gandesc eu, sa vina cu oferta ca eu ii cant” a mai spus Gherghina Stancu.

SURSA: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×