Galerie FOTO. Surorile astea AU ÎNNEBUNIT bărbaţii! Cîştigă 100.000 de euro pentru IMAGINI ÎN TREI postate pe net!

în Galerie foto
23/11/2015, 17:17
Galerie FOTO. Surorile astea AU ÎNNEBUNIT bărbaţii! Cîştigă 100.000 de euro pentru IMAGINI ÎN TREI postate pe net! GALERIE FOTO

Galerie FOTO. Surorile astea AU ÎNNEBUNIT bărbaţii! Cîştigă 100.000 de euro pentru IMAGINI ÎN TREI!

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI

Trei surori din Marea Britanie – Lucie, Sophie şi Stacie Brooks – au obţinut cadouri în valoare de 100.000 de euro, după ce s-au pozat sexy pe site-uri de socializare.

Tot ceea ce fac fetele este să posteze poze pe conturile lor de Twitter, iar anumiţi bărbaţi le cumpără cadouri, chiar dacă pozele nu au conţinut sexual.

„Nu e nimic sexual. Nu-i cunoaştem niciodată în persoană pe bărbaţii respectivi. Unii dintre ei sînt singuri, alţii au probleme de încredere. Ei ne trimit cadouri pentru că vor. La un moment dat, un bărbat m-a întrebat dacă am un „wish list” pe Amazon. El a fost primul care mi-a trimis un cadou”, a afirmat Lucy.

Cele trei surori au prieteni, dar aceştia nu se supără cînd necunoscuţii le îndeplinesc dorinţele partenerelor lor de viaţă. Singurele probleme ale iubiţilor fetelor apar atunci cînd vor să le cumpere cadouri, fiindcă nu ştiu ce să le mai achiziţioneze.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×