Super ofertă la maşini CONFISCATE, scoase la licitaţie de ANAF! Opel sau BMW la numai… 200 de euro – LISTA COMPLETĂ

Ionuţ Cataramă   
în Monden
25/10/2017, 20:24
Super ofertă la maşini CONFISCATE, scoase la licitaţie de ANAF! Opel sau BMW la numai… 200 de euro – LISTA COMPLETĂ GALERIE FOTO

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat pe site-ul oficial „oferta” pentru licitaţiile ce vor urma să aibă loc în diferite oraşe din ţară. Astfel, Fiscul scoate la licitaţie numeroase autoturisme ce au fost confiscate în contul unor datorii, iar preţul acestora începe de la… 200 de euro.             

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

 
 Primul autoturism a scos la licitaţie de ANAF este un Opel Corsa, motor 1,4 benzină, fabricat în anul 1996 şi care are un preţ de pornire de… 903 lei. Licitaţia pentru această maşină a avut loc pe 23 august.

ANAF a scos la licitaţie si un autoturism Dacia Logan, fabricat în 2005, motor 1,4 benzină. Preţul pentru acesta a pornit de la 6.700 de lei. 

Pentru acelaşi preţ de pornire, respectiv 6.700 de lei, ANAF a scos la licitaţie, în Iaşi,  un autoturism marca Skoda Octavia, motor 1,9 diesel, fabricat în 2002. 

Tot la Iaşi, cei interesaţi de o maşină bună la un preţ şi mai bun au participat la o altă licitaţie organizată de ANAF unde va fi vândut un BMW 318i, motor 1,9 diesel, fabricat în 2000. Preţul pentru acest autoturism  a plecat de la 5.790 de lei. 

 

VEZI IMAGINILE SI LISETELE DE PRETURI IN GALERIE FOTO

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×