VIDEO. Atenţie la ce mâncaţi! Vezi efectul supelor instant în organismul uman

Sorin Dumitrescu  
înHotnews
03/09/2017, 00:10
VIDEO. Atenţie la ce mâncaţi! Vezi efectul supelor instant în organismul uman

De multe ori avem tendinţa, şi datorită timpului comprimat de numeroasele probleme pe care trebuie să le rezolvăm de a alege ca fel de mâncare rapidă şi gustuoasă aşa numitele supe instant, care se regăsesc în multitudine de sortimente pe rafturile tuturor hiper şi supermarketurilor.

Dar chiar dacă ţi se pare o alegere inteligentă, aceste supe sunt de fapt “moartea la pungă”. La această concluzie au ajuns cercetătorii de la Universitatea Baylor.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Supe instant. Marele pericol din farfuriile noastre. Evitaţi acest tip de alimente

Potrivit acestora, consumul de tăiţei din supele concentrate contribuie considerabil la apariţia unor modificări metabolice legate de afecţiuni cardiovasculare, diabet şi accident vascular cerebral.

Chiar dacă par a fi cea mai bună alegere, alimentele instant şi procesate sunt cele mai proaste alegeri alimentare pe care le putem face. În cazul în care aveai nevoie de o dovadă vizuală pentru care ar trebui să eviţi aceste alimente, urmareste acest videoclip care îţi arată ce se întâmplă timp de mai mult de 2 ore în stomacul tău după ce le mănânci.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×