O româncă de 23 de ani s-a aruncat de pe o catedrala din Londra. Avea 23 de ani si era ultimul an la medicină GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Hotnews
17/10/2017, 00:06
O româncă de 23 de ani s-a aruncat de pe o catedrala din Londra. Avea 23 de ani si era ultimul an la medicină GALERIE FOTO GALERIE FOTO

O tânără de 23 de ani din România a avut parte de o moarte violentă în Marea Britanie! Fata a murit după ce a căzut în gol de pe catedrala Saint Paul din Londra, în faţa vizitatorilor, sustin martorii. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Lidia Drăgescu a murit pe loc. Tânăra de 23 de ani de o frumuseţe ieşită din comun excela la studii dar nu-şi putea face prieteni. Mama ei spune despre ea că era un suflet din altă lume. Lidia avea toată viaţa înainte. Era studentă la medicină în Anglia în ultimul an şi mai avea numai câteva săptămâni până când îşi finaliza studiile şi îşi lua diploma de neurochirurg. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vroia cu disperare să devină medic, să opereze pe creier, era fascinată de această profesie. Mai avea încă o diplomă în Economie şi Afaceri. Se mutase în Marea Britanie în urmă cu cinci ani şi îşi înfiinţase o firmă de recrutare de forţă de muncă. Excela în studii universitare dar îi era greu să-şi facă prieteni. Deseori mergea la catedrala Saint Paul, unde îşi găsise liniştea.

Studenta romancă moartă în Anglia nu avea prieteni

„Mergea la St. Paul cel puţin o dată pe săptămână, mergeam împreună în fiecare duminică. De cele mai multe ori, mergea acolo singură şi când nu era fericită, era locul ei preferat în oraş. Nu avea prieteni, dar era bună, dezinteresată şi făcea totul pentru familia ei”, a povestit mama Lidiei, dărâmată de pierderea suferită.

Miercurea trecută la ora 10 şi jumătate dimineaţa, Lidia a mers din nou la catedrală, a urcat într-una dintre galeriii, Whispering Gallery care are un sistem acustic ce permite unei persoane situate la un capăt, să audă şoaptele din celălalt capăt. Lidia a trecut de bara de protecţie şi a plonjat în gol de la 30 de metri în faţa vizitatorilor. A murit pe loc.

„Lidia a fost cea mai frumoasă persoană din lume. Inima ei era pură şi bună, un suflet din altă lume”, a mai spus mama ei, potrivit stirileprotv.ro. Catedrala Saint Paul a rămas închisă a doua zi după tragedie.

Sursa: romaniatv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×