Studenta asta mergea de la Caracal la Craiova… Uite cum a fost fotografiata de un calator in timp ce dormea! GALERIE FOTO. Şi alte tinere au comis-o în timp ce dormeau!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
25/10/2016, 23:37
Studenta asta mergea de la Caracal la Craiova… Uite cum a fost fotografiata de un calator in timp ce dormea! GALERIE FOTO. Şi alte tinere au comis-o în timp ce dormeau! GALERIE FOTO

Tanara studenta din imagine mergea cu maxi taxi spre Craiova. Oboseala, insa, a curpins-o imediat, asa ca trebuia sa recurga la o metoda de a se odihni. Aceasta s-a gandit sa traga un pui de somn, pana ce avea sa ajunga la destinatie.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU IMAGINI CU STUDENTA

Zis si facut! Si-a sprijinit capul de geam, iar picioarele le-a fixat in spatarul scaunului din fata, fara a mai tine cont de outfit-ul pe care il abordase in acea zi.

Se pare ca aceasta a uitat ca purta fusta si le-a arata calatorilor zona ei intima. Entuziasmati, au profitat de ocazie si au imortalizat momentul.

Astfel, studenta a ajuns vedeta pe Internet, cu sau fara voia ei. Imaginile au fost postate imediat pe Facebook si toti au ras de ea.

Nu stim daca fata se bucura de faima in aceste momente, dar cert este ca a reusit sa se afirme cu brio.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×