STRIGĂTOR LA CER! Acest bucureştean şi-a parcat BMW-ul pe 4 LOCURI destinate pesoanelor cu handicap! Dar să vezi cine e proprietarul maşinii!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
24/01/2017, 20:58
STRIGĂTOR LA CER! Acest bucureştean şi-a parcat BMW-ul pe 4 LOCURI destinate pesoanelor cu handicap! Dar să vezi cine e proprietarul maşinii! GALERIE FOTO

Nu de putine ori, comoditatea ii face pe anumiti soferi sa uite pur si simplu de orice forma de bun simt si sa incalce legea, folosind locurile de parcare destinate persoanelor cu handicap.

De curand, o tanara a postat pe Facebook modul revoltator in care un bucurestean si-a parcat masina pentru a-si face cumparaturile la un hypermarket.

Dragos Mara, luptator la „Dinamovistii Fight Club”, asa cum se poate observa vizualizandu-i profilul de Facebook, a reusit „marea performanta” de a parca masina pe nu mai putin de 4 locuri destinate persoanelor cu handicap.

Pozele, postate pe internet, au iscat o intreaga controversa si zeci de comentarii. Unul dintre comentarii a fost scris chiar de catre proprietarul bolidului de lux
in incercarea de a-si scuza cumva gestul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×