Stela Popescu, în continuare o apariţie WOW! La 80 de ani, machiaj şi gene false

Mirela Apostol   
în Hotnews
29/01/2016, 11:29
Stela Popescu, în continuare o apariţie WOW! La 80 de ani, machiaj şi gene false GALERIE FOTO

Stela Popescu uimeşte în continuare prin vitalitate, chiar dacă a depăşit vîrsta de 80 de ani. Deşi este departe de prima tinereţe, actriţa nu refuză nicio apariţie şi este la fel de plină de energie la evenimentele la care ia parte la fel ca întotdeauna.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA TOATE IMAGINILE

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Stela Popescu arată întotdeauna că este la curent cu toate trucurile de înfrumuseţare, toate apariţiile sale fiind elegante şi strălucitoare, apelînd la machiaj şi la gene false.

VINERI, apariţie-eveniment, DE LUX, marca FANATIK! CALENDARUL SPORTIV 2016! 24 de pagini GRATUIT!

Actriţa uimea încă din tinereţe cu frumuseţea sa, fiind una dintre cele mai înzestrate femei din cintematografia noastră. Totuşi, Stela spune că în tinereţe nu era conştientă de calităţile sale:

„Mă uit seara cîteodată la casetele de televiziune pe care le am acasă şi îmi dau seama că nu eram urîtă. Dar, atunci nu conştientizam acest lucru. Cred că aduceam mult cu vedetele anilor 40’-50’, fete cuminţi şi bune, dar nu vampe”, spunea Stela.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×