Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva și-ar fi botezat copilul în secret. Doar apropiații au luat parte la eveniment

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/10/2019, 17:48
Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva și-ar fi botezat copilul în secret. Doar apropiații au luat parte la eveniment
Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva l-au botezat pe micuțul Alexandru în mare secret. Sursa foto: b1.ro

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos în luna mai. Cei doi cântăreți nu au dezvăluit în spațiul public niciun detaliu depsre botezul micuțului Alexandru, iar acum s-a aflat că evenimentul a avut loc luna trecută. 

Lavinia Pîrva și soțul ei și-au botezat copilul în mare secret

Lavinia Pîrva a adus pe lume primul ei copil în luna mai și totodată, cel de-al treilea copil al lui Ștefan Bănică Jr. Cântăreața și actorul nu au făcut vâlvă când s-au căsătorit și se pare că au apelat la aceeași rețetă și cu botezul micuțului. Se pare că băiețelul care poartă numele Alexandru a fost creștinat în mare secret pe 22 septembrie 2019, scrie spynews.ro.

Evenimentul nu a fost unul grandios așa cum se întâmplă în showbiz-ul autohton, ba dimpotrivă, la botez au luat parte doar prietenii apropiați. Botezul băiețelului a fost urmat de o petrecere care a avut loc la un restaurant de fițe din nordul Capitalei.

Cei doi s-au căsătorit după 6 ani de relație
Lavinia Pîrva și soțul ei au invitat la botezul copilulul doar prieteni apropiați. Sursa foto: copilul.ro

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva s-au căsătorit tot în secret în urmă cu doi ani

Ștefan Bănică Jr. și-a invitat în urmă cu doi ani prietenii apropiați la Balcic, în Bulgaria, sub pretextul zilei sale de naștere, împlinea 50 de ani. Artistul și iubita sa Lavinia Pîrva au dat o petrecere la malul mării. Ștefan s-a ridicat în picioare și a mărturisit că s-a căsătorit cu frumoasa cântăreață. Cei doi s-au căsătorit după șase ani de relație.

„Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent”, a declarat Ştefan Bănică pentru Click.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×