STEAUA. GALERIE FOTO. Vacanţă de neuitat pentru „roş-albaştri”

Mirela Apostol   
în Stiri sportive
03/06/2016, 11:18
STEAUA. GALERIE FOTO. Vacanţă de neuitat pentru „roş-albaştri” GALERIE FOTO

STEAUA. Echipa lui Gigi Becali a încheiat pe locul 2 sezonul 2015-2016, după Astra Giurgiu. „Roş-albaştrii” au intrat în vacanţă după ultimul joc al stagiunii, de pe 10 mai, cu ASA Târgu Mureş, cîştigat cu scorul de 4-1.

STEAUA. Nu chiar toţi steliştii au avut parte imediat de vacanţă, cinci dintre aceştia fiind convocaţi printre cei 28 de jucători care au mers cu echipa naţională în cantonamentul din Italia. Alin Toşca, Mihai Pintilii, Adi Popa, Alexandru Chipciu, precum şi Nicuşor Stanciu au fost cei cinci jucători ai lui Reghe care s-au pregătit în „Cizmă”, alături de „tricolori”, dintre aceştia doar Toşca fiind lăsat acasă, iar ceilalţi patru vor merge la Campionatul European din Franţa.

Stanciu, alături de familie

STEAUA. Totuşi, printre picături, Stanciu, care va purta tricoul cu numărul 10 pe spate la Euro, şi-a găsit timp să meargă acasă, pentru a-şi vizita logodnica, pe Andreea Beldean, dar şi pentru a-şi vizita familia. Nicuşor are o relaţie specială şi cu fratele său mai mic, alături de care s-a fotografiat la revenirea din Italia.

STEAUA. Tamaş, stranier

STEAUA. Gabi Tamaş şi-a luat şi el familia, pe soţia Ioana şi fetiţa Selena, şi au mers în Italia, acolo unde şi-au petrecut cîteva zile bune de relaxare. Aceştia au postat o mulţime de imagini pe site-urile de socializare, iar Ioana a făcut furori cu trupul său bine lucrat. Varela a mers şi el alături de micuţii săi şi soţie în Cancun, în timp ce Sulley Muniru a mers la Milano.

Se reunesc pe 6 iunie

STEAUA. „Roş-albaştrii” se vor reuni pe 6 iunie, apoi vor merge în Slovenia, începînd din 15 iunie, iar pe 28 iunie au programat un amical împotriva celor de la Dinamo Zagreb, echipă la care evoluează „tricolorul” Alexandru Măţel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×