Un component din „Generaţia de Aur” s-a făcut ACTOR! Are un salariu INCREDIBIL!

Mirela Apostol  
înFotbal intern
05/04/2016, 19:56
Un component din „Generaţia de Aur” s-a făcut ACTOR! Are un salariu INCREDIBIL!GALERIE FOTO

Bogdan Stelea a făcut parte din “Generaţia de Aur”, obţinînd performanţe importante în acea perioadă. Chiar dacă în trecut acesta juca fotbal pe sume mari, acum Stelea pare că a ajuns să negocieze contracte pe bani puţini în alte domenii de activitate.

Pe lîngă cariera de portar, sportivul a cochetat şi cu camerele de luat vederi, pentru că în urmă cu 13 ani a jucat în scurtmetrajul “Proiect W”, alături de Anna Lesko, Florin Piersic Junior şi Marcel Iureş.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Astfel, după atîţia ani Bogdan Stelea a încheiat, din nou, un contract care nu este deloc avantajos din punct de vedere financiar.

Doar 150 euro pe episod

În urma experienţei adunate la filmările pentru spoturile publicitare în care a fost prezent, dar şi a insistenţelor producătorilor, Stelea a bătut pînă la urmă palma pentru noul job. Onorariul nu este atît de mare. Fostul portar s-ar fi înţeles cu producătorii pentru 150 de euro pentru o oră de filmare.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×