STB desființează 4 linii de autobuz chiar de Anul Nou. Compania de transport public anunță ce va face cu mașinile

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
30/12/2019, 12:58
STB desființează 4 linii de autobuz chiar de Anul Nou. Compania de transport public anunță ce va face cu mașinile
STB desființează 4 linii de autobuze. Sursa foto: captură de pe pagina de Youtube Cezy 2010

STB desființează 4 linii de autobuz chiar de Anul Nou. Potrivit companiei de transport public, este vorba despre acele linii care nu sunt rentabile, fapt pentru care mașinile vor fi redirecționate spre alte trasee urbane și regionale.

4 linii de autobuz desființate de STB, 3 linii regionale noi de la 1 ianuarie 2020

Societatea de Transport București mai anunță că abonamentele pe care bucureștenii și le-au făcut pe respectivele linii vor rămâne valabile până la expirare, indiferent de noile trasee, scrie digi24.ro.

Liniile care vor fi desființate sunt 124, 149, 642 și 782, cele pe care circulau cei mai puțini călători, transmite STB într-un comunicat de presă.

Tramvaiele 1, 10 și 41 vor circula toată noaptea, de Revelion

Mai mult, liniile regionale R413, R439BIS și R440 nu vor mai fi operate de Societatea de Transport Public București. Un alt operator va intra pe linie.

În legătură cu modificările de trasee și redirecționarea liniilor, STB a transmis în același comunicat pe ce rute vor circula autobuzele disponibilizate de pe cele patru linii de transport menționate mai sus.

Linia R406 va funcționa între Republica și Căldăraru via șoseaua Dudești-Pantelimon, Șoseaua Gării Cățelu, Șoseaua Pantelimon, rondul Granitul, Șoseaua Pantelimon, Orașul Pantelimon, Bulevardul Biruinței, DNCB, Cernica, Strada Decebal, DC 55, Căldăraru, Șoseaua Independenței.

Linia R408 va funcționa între Complex Comercial Titan și Manolache. Autobuzele vor trece prin Bulevardul Theodor Pallady, Autostrada A2 (Soarelui), DC 13, Manolache și strada Căminului.

Întoarcerea se va face la intersecția dintre Strada Căminului și Strada Lungă, urmând traseul indicat mai sus.

Linia R472 va lega Complexul Comercial Titan de Cernica. Autobuzele care vor circula pe această linie nou înființată vor trece prin Bulevardul Theodor Pallady, Autostrada Soarelui, Cernica, DC 55, strada Decebal cu întoarce la intersecția dintre strada Decebal cu strada Traian.

Compania a anunțat zilele trecute că liniile de tramvai 1, 10 și 41 vor circula în întreaga noapte de Revelion.

„Liniile de tramvai 1, 10 și 41 vor funcționa toată noaptea de Revelion. În noaptea de Revelion, STB SA va asigura transportul public pe liniile de tramvai 1, 10 și 41, menținând astfel pentru călători un serviciu pe relațiile cele mai solicitate, pe Inelul Principal de Circulație din București, precum și între zona de Vest și cea de Nord ale Capitalei”, transmite STB.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×