Statul Islamic AMENINŢĂ Statele Unite: „Vom ARDE America”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/04/2015, 10:24
Statul Islamic AMENINŢĂ Statele Unite: „Vom ARDE America”

„Niciun american din lume nu este in siguranta” – asa suna avertismentul lansat de gruparea terorista Statul Islamic, intr-un videoclip de propaganda, care lanseaza amenintari la adresa Statelor Unite, scrie The Independent.

Clipul de 11 minute prezinta mai multe executii prin decapitare si actiunile teroristilor in lupte, sub titlul „Vom arde America”. Statul Islamic ameninta Statele Unite cu un nou atentat asemanator celui de la 11 septembrie 2001.

„Americanii cred ca sunt in siguranta datorita pozitiei lor geografice. Asa ca ei invadeaza tarile musulmane si cred ca armata Jihadului nu va ajunge pe pamantul lor. Dar visul americanilor de a fi in siguranta a devenit doar un miraj. Astazi, niciun american din lume nu este in siguranta. Este timpul pentru razbunare. Suntem mult mai puternici si avem mai multe resurse. Suntem capabili sa ardem America”, avertizeaza ISIS.

Un videoclip similar a aparut si in luna ianuarie, cand teroristii au amenintat ca il vor decapita pe presedintele american Barack Obama si ca vor transforma Statele Unite in provincie musulmana.

Sambata, jihadistii gruparii Statul Islamic au lansat in Irak un atac sinucigas impotriva rafinariei din Baiji, cea mai mare din aceasta tara. Tot sambata, teroristii au difuzat o inregistrare video care arata cum combatanti de-ai lor au distrus opere de arta in cetatea antica asiriana Nimrud din Irak, dupa care au aruncat in aer situl arheologic.

sursa: stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×