Se deschide staţia de metrou Dimitrie Leonida! Lucările de modernizare, terminate mai devreme

Filon Stan   
în Hotnews
12/09/2017, 00:08
Se deschide staţia de metrou Dimitrie Leonida! Lucările de modernizare, terminate mai devreme

Statia Dimitrie Leonida, deschisa cu o zi mai devreme de Metrorex! Accesul călătorilor în staţia de metrou Dimitrie Leonida se va putea face de marţi. Lucrările la sistemul de control-acces au fost finalizate mai devreme cu o zi decât se estima iniţial.

Metrorex împreună cu antreprenorul lucrează intens pentru reducerea timpilor de execuţie la lucrările de modernizare a instalaţiilor de control-acces, în condiţii de siguranţă şi în cel mai scurt timp posibil. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Toate neregulile găsite şi raportate de călători vor fi transmise constructorului, deoarece proiectul de modernizare a instalaţiilor de control-acces se află în plin proces de implementare, anunţă Metrorex. Lucrările la staţia Dimitrie Leonida au început sâmbătă, în paralel cu cele de la staţia Costin Georgian.

Cele două staţii, alături de alte patru, fac parte din ultima etapă de modernizare a sistemului de control acces.

Se deschide staţia Dimitrie Leonida, dar Metrorex anunţă lucrări la staţiile Pantelimon şi Basarab 1

Ultimele lucrări programate sunt la staţiile Pantelimon şi Basarab 1 unde modernizarea sistemului se va desfăşura în perioada 16 septembrie – 19 septembrie. Staţiile Tineretului şi Apărătorii Patriei, incluse în aceeaşi etapă, au fost deja modernizate.

Până la începerea acestei ultime etape, Metrorex a modernizat 66 de accesuri din 35 de staţii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×