A stat 30 de minute la solar şi a ajuns să arate aşa! Imagini greu de privit!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
13/02/2016, 20:15
A stat 30 de minute la solar şi a ajuns să arate aşa! Imagini greu de privit! GALERIE FOTO

O femeie de 30 de ani care lucreaza ca model, dansatoare si actrita de filme pentru adulti s-a ales cu niste arsuri extrem de urata pe corp dupa ce a petrecut 32 de minute la solar.

Zaynab Alkhatib a spus ca a mers la solar si a stat acolo 20 de minute, dupa care, la opt ore a revenit si a mai stat alte 12 minute. Imediat cand a iesit a simtit arsuri si pielea a inceput sa i se desprinda de corp.

Desi a stat enorm in aparatul de bronzat, femeia vrea sa dea in judecata salonul pentru ca angajatii i-au permis sa stea atat de mult fara sa o avertizeze. „M-am dus in jur de 12 si apoi pe la 20:45. M-au lasat sa stau 20 de minute, apoi m-am intors in aceeasi zi si m-au lasat sa intru din nou. Sedinta a fost de 20 de minute, dar este recomandat sa nu stai mai mult de 12 minute.”, a spus femeia.

Reprezentantii salonului si-au exprimat si ei punctul de vedere. „Nu vrem sa ne aparam deoarece nu am facut nimic gresit. Am vorbit cu angajatii si clienta nu a venit la salon de doua ori in aceeasi zi.”, a declarat un reprezentant al salonului de infrumusetare pentru Metro.

Sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×