Starul de reality show Loredana Nesci a murit în Los Angeles

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/07/2015, 13:22
Starul de reality show Loredana Nesci a murit în Los Angeles GALERIE FOTO

Loredana Nesci, starul Sundance Channel al show-ului Loredana, Esq., a fost găsită moartă în locuinţa sa din Los Angeles California. Iubitul ei, în vârstă de 51 de ani, este suspectat de omor din culpă.

Iubitul Loredanei, Robert Reagan, a sunat la poliţie în dimineaţa zilei de miercuri. Oamenii legii au venit în mare grabă şi au găsit-o pe femeie moartă în locuinţa ei. Mai mult, poliţia a suspectat că partenerul de viaţă al starului american a jucat teatru şi de aceea l-au arestat pentru omor din culpă, fiind convinşi că el este ucigaşul conform Daily Mail.

VESTE ŞOC pentru milioane de ROM NI! Trebuie să se prezinte de URGENŢĂ cu buletinul

Exclusiv. Gigi Becali s-a implicat personal! Decizie BOMBĂ a INSTANTEI

ULTIMA ORĂ! OANA ROMAN, DE URGENŢĂ LA SPITAL! MEDICII AU INTERVENIT IMEDIAT! FOTO CU VEDETA!

BIANCA DRĂGUŞANU, DISTRUSĂ DE DURERE! IMAGINI TULBURĂTOARE! S-A PUS PE JOS ŞI A ÎNCEPUT SĂ PLÎNGĂ CÎND A AFLAT CĂ…

Un vecin al Loredanei Nesci a spus că nu a auzit în ultima vreme un zgomot ciudat sau ceartă din casa celor doi parteneri, iar nimic nu i s-a părut suspect până la ora actuală. Robert este cercetat, în prezent, pentru omor din culpă.

Loredana Nesci şi-a început cariera în Los Angeles ca poliţistă. A făcut şcoala de drept Quinnipic University în Hamden, Connecticut. A fost numită „Diva legală” de către tribunalul din Connecticut, iar această denumire a consacrat-o.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×