Firma Stanbox cere 5 milioane de euro pe un spaţiu care nu îi aparţine

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
22/01/2018, 19:01
Firma Stanbox cere 5 milioane de euro pe un spaţiu care nu îi aparţine

Cea mai scumpă clădire din România se află în Bucureşti! O firmă din Capitală cere peste 30 de mii de euro pe metrul pătrat pentru o clădire care, de fapt, nu îi aparţine! Clădirea pentru care se pretinde această sumă este ilegală, nu a fost intabulată şi nu respectă nici autorizaţia de construcţie.

Firma Stanbox cere ­această sumă uriaşă de la Unirea Shopping Center, deşi spaţiul respectiv a fost închis timp de 12 ani, iar societatea amintită nu este proprietara clădirii pentru care pretinde despăgubiri pentru lipsa de folosinţă, scrie m oney.ro

Stanbox cere 5 milioane de euro pe o clădire de 160 de mp

Firma care cere 5 milioane de euro de la Unirea Shopping Center pentru un spaţiu de 160 mp, închis timp de 12 ani, deţine practic, prin această manevră controversată, cea mai scumpă locaţie din Bucureşti – se arată într-un comunicat al centrului comercial aflat în centrul Bucureştiului. 

„Înainte de privatizare, în anii ’90, în curtea interioară a magazinului Unirea a apărut o clădire misterioasă pe două niveluri, deşi firma care trebuia să o construiască avea autorizaţie provizorie pentru o clădire fără fundaţie pe un singur nivel. Timp de 13 ani, până în 2005, în această clădire a funcţionat ilegal SC Stanbox Music SRL, fără un racord propriu la gaze, fără aviz ISU, fără autorizaţii, complet ignorând legea”, precizează comunicatul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×