SRI, postare virală de Crăciun: „Sărbători fericite tuturor curioșilor”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
25/12/2019, 13:38
SRI, postare virală de Crăciun: „Sărbători fericite tuturor curioșilor”
SRI, postare virală pe facebook cu ocazia Crăciunului *foto: facebook SRI

Chiar dacă în spațiul public comunicarea făcută de cei de la SRI nu este cea mai transparentă, Serviciul Român de Informații a profitat de sărbătoarea de Crăciun pentru a face o nouă postare de haioasă.

De data aceasta SRI-ul a făcut o meme cu Moș Crăciun și cu doi copii care îl așteptau. Astfel, ofițerii de inteligence au urat un „Crăciun fericit tuturor curioșilor”.

SRI, postare virală de Crăciun

Postarea celor de la SRI a fost publicată în dimineața zilei de Crăciun și a adunat aproape 7.000 de reacții și aproape o mie de distribuiri.

Pe lângă sutele de comentarii cu urări de Crăciun, mai mulți români s-au înghesuit să facă glume și să spună că nu au apucat nici ei să îl captureze pe agentul secret Moș Crăciun.

„Câtă ață n-am intins prin casă să îl pot prinde pe Moș Crăciun…! Poate, poate se împiedica și mă trezea! Nu voiam decât să-l rog să îmi aducă și mie jucării și dulciuri, cum aducea celorlalți copii de vârsta mea”, a scris o femeie. „Crăciun liniștit la toată lumea, știm că moșul ne veghează”, s-a mai amuzat o utilizatoare de facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×