Sprâncenele împletite fac furori pe Internet! Tinerele au o surpriză neplăcută când merg la saloane GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
19/10/2017, 17:18
Sprâncenele împletite fac furori pe Internet! Tinerele au o surpriză neplăcută când merg la saloane GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Moda sprâncenelor bine conturate sau tatuate se pare că a apus! O nouă modalitate devine din ce în ce mai populară, iar tinere din întreaga lume se înghesuie la saloanele de frumuseţe pentru a solicita astfel de sprâncene, dar de fiecare are parte de o surpriză neplăcută. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Dacă ziele trecute „sprâncenele ondulate” erau extrem de populare pe reţele de socializare, un nou trend face acum senzaţie în rândul tinerelor din întreaga lume. Trucurile de înfrumuseţare le ajută pe doamne să arate impecabil atunci când îşi propun. Tenul strălucitor, pielea hidratată, sprâncenele frumos pensate şi ochii discret conturaţi sunt doar câteva dintre detaliile care fac diferenţa atunci când vine vorba despre un look reuşit. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Sprâncenele împletite, făcute de un tânăr de 17 ani

Pe mai multe conturi de Instagram au fost publicate imagini în care diferite tinere par să fi abordat acest nou trend, stârnind valuri de reacţii. Conform celor de la Mashable, acest model inedit de sprâncene este realizat în Photoshop.

Deşi arată original şi mult mai bine comparativ cu „sprancenele ondulate”, editorii susţin că e dificil să le realizezi acasă. Se pare că cel care a lansat acest trend este Eros Gomez, un tânăr pasionat de make-up. În vârstă de 17 ani, adolescentul a publicat pe contul său de Instagram un tutorial în care realizează acest model de sprâncene. Postarea lui a strâns peste 171 000 de like-uri şi a dat startul unei serii de imagini pe acest subiect.

Eros a declarat pentru Allure că s-a străduit timp de o oră să îşi facă sprâncenele să arate senzaţional. Când a realizat că nu reuşeşte să le dea un contur frumos, adolescentul a recunoscut că a apelat la Photoshop.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×