Sportiv de la Steaua, crimă şocantă în plină stradă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/07/2015, 18:12
Sportiv de la Steaua, crimă şocantă în plină stradă GALERIE FOTO

L-a injunghiat in inima pe un tanar de 32 de ani, aparent fara motiv. Cei din anturajul sportivului spun ca baiatul era extrem de suparat ca a picat la bac si ameninta ca va omori pe cineva. Momentul crimei a fost surprins de camerele de supraveghere din zona. Imaginile sunt socante.

In imaginile surprinse de camera de supraveghere, putin dupa ora 3 noaptea, in fata unui bar din localitatea Ocna de Sus,  se vede cum tanarul de 18 ani alearga dupa victima sa. Cei doi se opresc in fata unei masini, iar acolo agresorul isi loveste cu furie victima, care cade la pamant.

Urmeaza momentul crimei: sportivul il injughie pe cel cazut, apoi o ia la fuga. Ranitul reuseste sa se ridice cu ultimele puteri, se sprijina de capota masinii, si in scurta vreme se prabuseste si isi da ultima suflare.

„Decedatul a venit si a parcat masina in fata barului si pe asta l-a deranjat ca de ce mergea muzica in masina. A iesit afara, i-a dat o sticla in cap si dupa aceea l-a injughiat”, a declarat un martor.

Martorii s-au adunat in jurul lui si au incercat sa ii acorde primul ajutor insa, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic. Agresorul a fost imediat retinut de catre politisti.

Tanarul care si-a pierdut viata avea acasa un bebelus de 10 luni.

Sportivul de 18 ani va fi prezentat in fata judecatorilor din Miercurea Ciuc cu propunere de arestare preventiva. Tanarul care a fost ucis se intoarcea din judetul Cluj, unde avea o afacere. Se grabea spre casa pentru ca a doua zi sotia lui isi serba ziua de nastere.

Sportiv

Din pacate, n-a mai putut sa-I fie alaturi. In urma tragediei, un copilas de 10 luni a ramas orfan de tata. Nimeni nu isi explica de ce sportivul purta un cutit la el. E posibil ca suspectul sa fie acuzat, acum, de crima cu premeditare.

Toti cunoscutii lui de pe Facebook sunt socati de cele petrecute si au postat numeroase copmentarii pe pagina sa. Tanarul risca cel putin 20 de ani de inchisoare.

Sursă: www.stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×