Sportiv celebru, PASIUNE pentru FRUMOASA Mădălina Ghenea

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
31/03/2015, 11:47
Sportiv celebru, PASIUNE pentru FRUMOASA Mădălina Ghenea GALERIE FOTO

Danilo Gallinari, un jucător italian care activează la echipa Denver Nuggets, din prima ligă americană de baschet, a făcut o pasiune pentru… Mădălina Ghenea.

Sportivul de 26 de ani, care are înălţimea de 2,08 m, consideră că românca din Slatina are o frumuseţe rară.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Baschebalistul, care în prezent joacă la Denver Nuggets, s-a declarat fascinat de Mădălina Ghenea. Mare amator de petreceri şi sensibil în faţa frumuseţii feminine, “craiul” din NBA a fost întrebat de un jurnalist sportiv cine consideră că este femeia cea mai sexy din lume.

“E o actriţă, se numeşte Mădălina Ghenea. Este clar cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o. Este româncă, dar locuieşte în Italia”, a răspuns Gallinari.

Face 11,5 milioane de dolari pe an

Cum în momentul de faţă românca noastră nu are un iubit, Danilo ar putea fi o partidă bună. Nu doar că este un bărbat chipeş, dar are şi conturile pline. Contractul salarial pe anul trecut, semnat cu Denver Nuggets, i-a adus câştiguri de 10,8 milioane de dolari pe 12 luni, iar cel din 2015, nici mai mult, nici mai puţin de 11,5 milioane de dolari.

sursa: libertatea.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×