Zgomotele din pod nu îi lăsau să doarmă! Când au început să vadă şi o lumină stranie, nu au mai rezistat! VIDEO

Filon Stan   
în Hotnews
31/10/2017, 10:07
Zgomotele din pod nu îi lăsau să doarmă! Când au început să vadă şi o lumină stranie, nu au mai rezistat! VIDEO

Unde te poţi odihni mai bine decât acasă? Ei bine, un american şi soţia sa nu mai pot spune asta. Cei doi au avut parte recent de o traumă, chiar în timp ce se alfau în propria locuinţă, ba chiar în propriul lor pat!

Jerome şi Ashley Kennedy au împietrit de uimire în momentul în care au aflat că vecinul lor, în vârstă de 69 de ani, îi spiona printr-o gaură din tavan. Robert Havrilla reuşise să intre în podul casei lor, printr-o uşă secretă pe care construise în timp ce-şi renova casa. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Spionaţi în pripria lor casă de vecinul curios

Cei doi americani au aflat secretul îngrozitor după ce, într-o seară, când se pregăteau să se culce, au auzit zgomote bizare din pod, apoi Jerome a văzut o luminiţă ciudată în tavan. Şi-a dat seama că se întâmplă ceva ciudat, aşa că a instalat camere de supraveghere în pod. Când a privit imaginile, a înţeles totul.

Ulterior, americanul a descoperit mai multe găuri prin care familia lui era spionată de vecinul dubios, care putea să arunce un ochi în locuinţa vecinului său oricând dorea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×