Spice Girls va urca din nou pe scenă! Când se reuneşte celebra trupă britanică!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Galerie foto
14/11/2017, 13:30
Spice Girls va urca din nou pe scenă! Când se reuneşte celebra trupă britanică! GALERIE FOTO

Veşti bune pentru fanii Spice Girls! Cele cinci membre ale trupei britanice plănuiesc să se reunească anul viitor pentru a înregistra un program special de televiziune şi a lansa un album compilaţie, potrivit tabloidului britanic The Sun, citat luni de EFE. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Surse apropiate trupei au confirmat ziarului că Melanie C (Melanie Jayne Chisholm) a avut o serie de „convorbiri secrete” vara aceasta, care au dus la un angajament din partea tuturor componentelor de a se reuni, pentru prima dată din 2012.

Spice Girls se reuneşte în 2018 pentru mai multe proiecte muzicale

„După cum stau lucrurile, vor lucra împreună la o serie de proiecte, care includ un album (de compilaţii) şi un program de televiziune pentru a aduce un omagiu trupei Spice Girls”, notează sursa.

Tabloidul menţionează că elementul cheie al reuniunii tuturor membrelor pentru acest nou proiect a fost un acord din partea Victoriei Beckham, cunoscută ca Spice ‘Posh’, ea fiind cea care până acum se opunea „reîntâlnirii”.

Naşterea celui de-al doilea copil al lui Geri Halliwell şi bătălia juridică în care s-a transformat divorţul lui Mel B (Melanie Janine Brown) au contribuit la reînnodarea prieteniei dintre membrele trupei, notează ziarul. În anul 2000, după şase ani de succese, Spice Girls au lansat albumul „Forever”. Spice Girls au urcat ultima oară pe scenă, în 2012, la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×