Spargere ca în filme la o primărie din Iaşi. Cum au reuşit trei hoţi să fure seiful cu banii de salarii

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/10/2016, 00:07
Spargere ca în filme la o primărie din Iaşi. Cum au reuşit trei hoţi să fure seiful cu banii de salarii

Hotii au lasat o primarie din Iasi fara banii de salarii si indemnizatii. In noaptea de sambata spre duminica, trei indivizi au intrat in primaria din Popricani si au furat seiful cu totul, dupa ce au taiat lumina si au fortat mai multe usi de acces.

Politia analizeaza acum imaginile surprinse de camera de supraveghere.

Spargerea a fost descoperita abia luni dimineata, cand functionarii au mers la munca. Usa de la intrare si cele de la casierie erau fortata, cu toate ca aveau mai multe incuietori. Hotii au folosit leviere si au reusit sa intre in camera unde erau banii: 15.000 de lei.

Ca sa poata actiona in voie, hotii au profitat ca pe strazile comunei e intuneric bezna, pentru ca nu functioneaza sistemul public de iluminat. Au decuplat alimentarea cu energie electrica a primariei – asa ca alarma nu a sunat. Insa camerele de supraveghere au inregistrat 3 siluete. Se vede cum hotii se plimba prin cladire si in cele din urma scot cu greu seiful greu de peste 100 de kilograme.

„In total 15.392 de lei. Pentru noi multi bani, probabil ca cel care a actionat a stiut ca este zi de salariu, vineri a fost zi de salarii. Probabil un punct de plecare sigur a fost”, a spus Valeriu Parlog, primarul comunei Popricani.

Si anul trecut si anul acesta au fost mai multe spargeri de bisericile din comuna Popricani si din localitatile din jur, spun politistii. E posibil asadar ca faptasii sa fie din zona. Anchetatorii spun ca au deja un cerc de suspecti.

sursa: stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×