Soţul unei CELEBRE cântăreţe de la noi riscă să fie iar ARESTAT

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/05/2015, 21:28
Soţul unei CELEBRE cântăreţe de la noi riscă să fie iar ARESTAT GALERIE FOTO

Zi tensionata pentru regina R&B-ului, Cristina Spatar. Sotul ei s-ar putea intoarce dupa gratii, pentru acuzatii de evaziune fiscala. De aceasta data, omul de afaceri Alin Ionescu este vizat de o ancheta DNA.

Daca in prima faza a fost arestat pentru acuzatii de evaziune fiscala si spalare de bani, de aceasta data, patronul companiei de securitate Shelter este vizat intr-un dosar de coruptie, in care tinta procurorilor este o fosta conducere a companiei Loteria Romana.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, compania ar fi beneficiat in 2010 de contracte cu dedicatie incheiate cu compania de stat Loteria Romana, care vizau paza a peste 1.100 de spatii ale Loteriei in intreaga tara, dar si sisteme de monitorizare si securitate, toate acestea fiind date in urma unui caiet de sarcini extrem de restrictiv, care ii permitea lui Alin Ionescu sa castige licitatia.

Procurorii vorbesc de un prejudiciu de 10 milioane de euro. Alin Ionescu a luat la cunostinta, marti, despre acuzatiile care i se aduc, insa peste cateva zile va trebui sa revina la DNA pentru a da declaratii. Atunci este foarte posibil ca pe numele sau sa fie emisa o ordonanta de retinere.

sursa: stiripesurse.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×