Soțul Corneliei Catanga a dispărut. Nu mai răspunde la telefon, iar cântăreața este disperată: „Nu am dormit toată noaptea”

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/11/2019, 15:44
Soțul Corneliei Catanga a dispărut. Nu mai răspunde la telefon, iar cântăreața este disperată: „Nu am dormit toată noaptea”
Soțul Corneliei Catanga este de negăsit. Sursa foto: româniatv.net

Soțul Corneliei Catanga a dispărut. Bărbatul cântăreței de muzică lăutărească nu e de găsit de câteva ore bune, iar muziciana nu știe ce să mai facă. L-a sunat de nenumărate ori, însă acesta nu a răspuns la telefon. Vedeta a mărturisit că în cei 35 de ani de căsnicie pe care îi are nu i s-a întâmplat niciodată așa ceva.

Cornelia Catanga este disperată: Aurel Pădureanu e de negăsit

Cei doi trebuiau să ajungă împreună în emisiunea Star Matinal de la Antena Stars, însă vedeta a ajuns singură, extrem de panicată, povestind prin ce situație trece. Bărbatul a dispărut de aseară, în jurul orei 20:00, iar de atunci nimeni nu știe nimic despre el, nici ea, nici prietenii și nici băiatul lor, Alexandru.

Și producătorii de la Antena Stars au încercat să facă tot posibilul să îl contacteze pe Aurel Pădureanu, însă nu au dat de el. Catanga este îngrijorată și se teme ca bărbatul ei să nu fi recurs la vreun gest extrem ori să nu fi pățit ceva și să fie singur. Panica ei este de înțeles, iar unica speranță pe care o mai are femeia este să răspundă la telefon ori să sune. Stă cu telefonul la ea tot timpul de când a dispărut Aurel, căci în curând se vor face 24 de ore de când acesta nu dă un semn de viață.

Catanga: „Am dormit doar o oră”

„Bomba bombelor! Sunt foarte necăjită! Ieri a fost 7, da? A plecat ieri la orele 20 şi nici la ora când am plecat eu nu a venit! Nici la telefon nu mi-a răspuns. E prima oară! Noi avem 35 de ani de căsnicie… e prima dată. Nici Alexandru nu a dormit toată noaptea… eu am dormit doar o oră. Sunt supărată!”, a declarat Cornelia Catanga la Star Matinal, scrie publicația de știri tabloide spynews.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×