Soţia unui cunoscut cântăreţ de muzică populară, BĂTUTĂ de hoţi în propria casă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/10/2015, 16:47
Soţia unui cunoscut cântăreţ de muzică populară, BĂTUTĂ de hoţi în propria casă

Agresorii au intrat în toiul nopţii în vila din Orşova a lui Petrică Irimică, un cunoscut cântăreţ de muzică populară. Ei au legat-o şi au bătut-o pe soţia artistului până le-a spus unde sunt bijuteriile şi banii. Înainte să se facă nevăzuţi, indivizii au ameninţat-o pe femeie cu moartea dacă spune ceva la poliţie, informează România TV.

Doi hoţi mascaţi au intrat în toiul nopţii în casa din Orşova a lui Petrică Irimică, un cunoscut cântăreţ de muzică populară din Banat. Artistul era plecat, iar soţia sa era singură acasă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cei doi indivizi au luat-o pe femeie din pat, au legat-o şi au bătut-o. I-au cerut acesteia banii şi bijuteriile. Femeia le-a spus că nu are decât bijuterii şi bani doar 500 de lei în poşetă, pentru că economiile sunt la bancă. Înainte de a pleca, cei doi indivizi au ameninţat-o pe femeie cu moartea dacă va spune ceva la poliţie.

După o oră, femeia a reuşit să se dezlege şi a fugit la vecini de unde a sunat după ajutor.

Sursă: www.romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×