DRAMĂ pentru un actor celebru! Soţia suferă de o boală gravă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/04/2015, 18:36
DRAMĂ pentru un actor celebru! Soţia suferă de o boală gravă GALERIE FOTO

Actorul Tom Hanks traversează una dintre cele mai grele perioade din viaţă. Soţia lui, Rita Wilson, a fost diagnosticată cu o boală cumplită.

Rita Wilson a recunoscut, recent, că a fost diagnosticată cu cancer la sân.

Soţia celebrului actor a făcut deja o operaţie de dublă mastectomie (îndepărtarea ambilor sâni), dar şi una de reconstrucţie mamară.

Actriţa a mărturisit că, la primele teste nu au depistat boala dar că, după ce a consultat un al doilea medic, a aflat vestea cumplită.

„Săptămâna trecută, cu soţul meu alături de mine şi cu sprijinul şi dragostea familiei şi prietenilor, am suportat o mastectomie dublă şi o intervenţie de reconstrucţie mamară, după ce am fost diagnosticată cu cancer mamar. Acum sunt în convalescenţă şi, cel mai important, medicii se aşteaptă să beneficiez de o vindecare completă. De ce este aşa? Pentru că am detectat boala într-un stadiu incipient, pentru că am medici excelenţi şi pentru că am cerut o a doua opinie”, a declarat Rita, potrivit Daily Mail.

„Acum sunt în recuperare şi mă aştept să fie totul bine. A descoperit boala devreme, am medici excelenţi şi totul pentru că am cerut o a doua opinie”, a mai spus actriţa care, cu această ocazie, încurajează femeile să ceară şi o a doua opinie după ce merg la specialist.

Rita Wilson este cea de-a doua soţie a actorului Tom Hanks, care a fost căsătorit cu Samantha Lewes între anii 1978 şi 1987. Lewes a decedat în 2002, din cauza unui cancer. Tom Hanks are doi copii din acea căsătorie – Colin şi Elizabeth. Rita Wilson şi Tom Hanks s-au căsătorit în 1988 şi au împreună doi fii – Chester şi Truman Theodore.

Rita Wilson, născută pe 26 octombrie 1956, este o actriţă, cântăreaţă şi producătoare de film americană, care s-a remarcat în câteva filme notabile, precum „Nopţi albe în Seattle/ Sleepless in Seattle” (1993), „Acum şi atunci/ Now and Then” (1995), „Goana după cadou/ Jingle All the Way” (1996), „Povestea noastră/ The Story of Us” (1999) şi „De bună voie şi nesilită de nimeni/ Runaway Bride” (1999). A apărut în numeroase spectacole pe Broadway şi seriale de televiziune şi a produs mai multe filme pentru marele ecran, inclusiv comedia „Nunta a la grec/ My Big Fat Greek Wedding” (2002).

sursa: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×