Soţia lui Răzvan Simion a fugit pe litoral „să sărbătorească” despărţirea de prezentator!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/07/2015, 14:47
Soţia lui Răzvan Simion a fugit pe litoral „să sărbătorească” despărţirea de prezentator! GALERIE FOTO

Diana, sotia lui Razvan Simion, reuseste sa faca fata cu bine situatiei complicate pe care o are in acest moment in familie

REPARTIZARE LICEE 2015 EDU.RO! Vezi rezultatele pe judeţe 

Razvan Simion a ales sa-si ia viata de la capat departe de sotia lui, Diana. Vedeta a redescoperit fiorii iubirii alaturi de interpreta Lidia Buble, intr-un moment in care era deja despartit de sotie. Separarea celor doi s-a dovedit a fi una cat se poate de discreta, in ciuda circumstantelor ce pareau favorabile unui nou scandal monden. Meritul a fost mai ales al Dianei, sotia lui Razvan, care a ales sa fie diecreta chiar daca situatia nu o avantajeaza deloc.

ULTIMA ORĂ! Accident CUMPLIT de maşină! DOLIU în politică

Diana Simion „si-a permis” chiar sa se simta bine si sa evadeze cu prietenele pe litoral, in loc sa ramana acasa si sa planga in perna. Fotografiile alaturate sunt realizate la sfarsitul lunii mai, cand inca nu se aflase de despartirea ei de Razvan, asa ca femeia nu poate fi acuzata ca incerca sa-i convinga pe cei din jur ca joaca un rol.

ŞOC IN TENISUL MONDIAL!!! DEZVALUIRE INCENDIARA!!! „SUNT LESBIENE!!!”

IMAGINI BOMBĂ CU ILINCA VANDICI! GALERIE FOTO DE LA PLAJĂ! E DEMENŢIALĂ!

„Evadarea” Dianei Simion a constat in cateva ore in compania celor mai bune prietene ale ei, cu o carte citita pe plaja si probabil un pahar de vin rosu.

BREAKING NEWS!!! ANUNT BOMBA AL ELENEI UDREA!!! E INSARCINATA!?! CINE E TATAL!

Timp de 15 ani am trait o poveste frumoasa, poveste din care s-au nascut cele mai importante fiinte din viata mea, copiii mei. De ceva timp, drumurile noastre n-au mai fost aceleasi si am hotarat ca, cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor nostri, este sa o luam pe carari separate. Intr-un mod civilizat, discret, asa cum a fost viata noastra din spatele micului ecran si pana in acest moment. Deciziile importante nu sunt niciodata usor de luat, dar fiecare dintre noi si-a gasit puterea de a face ce a considerat ca este mai bine pentru viitor”, a declarat Razvan Simion.

GALERIE FOTO. Aseară a avut loc NUNTA ANULUI în showbiz! Totul s-a făcut în MARE SECRET! AVEM POZELE!!!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×