Soția lui Mark Zuckerberg a recunoscut: „N-o să facă mare lucru în viaţă pentru că e leneș”

Ana Chivu   
în Poze haioase
16/10/2018, 12:49
Soția lui Mark Zuckerberg a recunoscut: „N-o să facă mare lucru în viaţă pentru că e leneș” GALERIE FOTO
Soția lui Mark Zuckerberg, mărturisiri despre soțul ei

Soția cunoscutului Mark Zuckerberg a făcut mărturisit incredibile în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune CNN, potrivit site-ului stirileprotv.ro. La momentul în care Mark Zuckerberg și-a întâlnit jumătatea, nu părea o alegere potrivită.

Priscilla Chan n-a avut tocmai o părere foarte bună despre acesta, ba chiar îl  vedea un leneș, crezând că nu o să aibă o relație serioasă cu el. În timp, Priscilla și-a schimbat  părerea despre Mark la 180 de grade. Cei doi au ajuns să se căsătorească și să facă și doi copii.

Soția lui Mark Zuckerberg, declarații despre acesta

Celebrul Mark Zuckerberg s-a cunoscut cu Priscilla Chan înainte ca acesta să fie cunoscut. Încă de la prima întâlnire, Priscilla nu s-a arătat impresionată de calitățile sale. Aceasta a povestit că părea neserios, dar cu pași lenți a reușit să o facă interesată de ceea ce are de dăruit. Femeia i-a acordat o șansă, astfel a ajuns să îl descopere și să-și găsească sufletul pereche.

“M-am gândit că mă simt bine şi, chiar dacă el n-o să facă mare lucru în viaţă pentru că e leneş, eu pot să mă bucur de seara respectivă. Aşa că am fost de acord şi restul e istorie”, a povestit soția lui Mark Zuckerberg. În prezent cei doi sunt căsătoriți de peste 15 ani și au două fetițe împreună.

Mark Zuckerberg, părintele Facebook-ului

Mark Zuckerberg este un programator foarte cunoscut, și un antreprenor în domeniul internetului. Bărbatul este printre cei mai cunoscuți și bogați din lume datorită faptului că este cofondatorul rețelei de Facebook, una dintre cele mai iubite site-uri de socializare. Acesta s-a născut în New York. Tatăl său era de profesie medic stomatolog, iar mama sa a activat în domeniul psihologiei.

Zuckerberg se consideră ateu, cu toate că el s-a născut într-o familie de evrei. A studiat intensiv informatica la una din cele mai de top universități din lume, Harvard, iar mai apoi a fondat Facebook în 2004. Nu a apucat niciodată să absolve, dat fiind faptul că a ales să-și părăsească studiile. Averea sa este estimată la aproximativ 43,3 miliarde de dolari americani, și este declarat cel mai tânăr miliardar care și-a ridicat singur imperiul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×