Soția actorului Hugh Grant a fost răpită chiar de lângă el!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
03/07/2018, 11:58
Soția actorului Hugh Grant a fost răpită chiar de lângă el! GALERIE FOTO
Sotia lui Hugh Grant a fost rapita, in Paris

Starul britanic Hugh Grant a povestit într-un interviu recent că, în timp ce îşi petrecea luna de miere la Paris, soţia sa, Anna Eberstein, a fost răpită de un şofer de taxi. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Actorul britanic Hugh Grant, care, recent, a devenit tată pentru a cincea oară, s-a căsătorit pentru prima dată, cu partenera sa de viaţă, producătoarea de televiziune suedeză Anna Eberstein, pe 25 mai.

Citește și Actor celebru din serialul ”La Bloc”, umilit în ultimul hal! Vezi care este motivul! 

Citește Hollywood-ul, în stare de şoc! Un actor celebru a recunoscut acuzaţia de pedofilie! 

Sotia lui Hugh Grant a fost răpită chiar de lângă el

În timp ce îşi petreceau luna de miere la Paris, cei doi au fost implicaţi într-un incident neplăcut. Grant a povestit că a avut o altercaţie „îngrozitoare” cu un şofer de taxi din Paris. „Am avut întotdeauna probleme cu şoferii de taxi din Paris, nu sunt de treabă, pentru a rezuma, dar acesta era afurisit. Eram în plină lună de miere!”, a spus actorul. Hugh Grant a dorit să plătească cursa cu cardul bancar, dar dispozitivul din taxi nu funcţiona, motiv pentru care s-au îndreptat spre un bancomat, care nu funcţiona nici el. „Şi atunci totul s-a precipitat. M-am panicat şi i-am spus soţiei «Ieşi din maşină». Şoferul de taxi a întrebat «Ce faceţi?». I-am răspuns «Aparatul dumneavoastră nu funcţionează, deci nu plătesc». Iar atunci mi-a răpit soţia. A plecat cu soţia mea în maşină”, a mai povestit actorul în vârstă de 57 de ani. Povestea s-a încheiat, din fericire, cu bine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×