Sorina Pintea nu are voie la vizite. Avocatul fostului ministru a vorbit despre starea femeii după eliberarea din arest

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
08/03/2020, 10:32
Sorina Pintea nu are voie la vizite. Avocatul fostului ministru a vorbit despre starea femeii după eliberarea din arest
Sorina Pintea, în continuare în stare gravă. Sursa foto: INQUAM. Fotograf: Octav Ganea

Sorina Pintea este sub strictă supraveghere medicală, iar starea ei de sănătate continuă să îi preocupe pe cei din jur. Fostul ministru al Sănătății, recent eliberat de judecători din arest și plasat sub control judiciar, este acuzat de luare de mită, vehiculându-se o sumă de zeci de mii de euro.

Sorina Pintea, în continuare în stare îngrijorătoare

Avocatul Sorinei Pintea, Viorel Mocanu, a făcut noi dezvăluiri despre starea în care se află aceasta, diagnosticată cu o afecțiune autoimună.

„Din păcate, nu se simte bine. Este pregătită de doctori pentru supunerea unui nou set de analize/investigații. nu e internată pt o zi ci pentru o perioadă mai lungă. Este un spital de stat, de profil, destul de competent – axat pe aceste boli autoimune. Știu ce spăital este, dar nu vă pot spune numele spitalului”, a declarat Mocanu pentru România TV.

Declarațiile avocatului despre starea ei de sănătate

„Nu știu să existe această discuție de mutare de la acest spital. Din ce știu, soțul a venit să îi aducă diverse lucruri de uz personal de care are nevoie. Suplimentar nu are dreptul să fie vizitată”, a mai precizat apărătorul în instanță al fostului ministru.

„O singură vizită a fost și atât, nu avem voie să mergem”, a completat avocatul.

„În momentul în care doamna Pintea a ajuns la spital am informat cu organul desemnat și i-am pus la dispoziție o copie după documentele de internare și urmează să facă tranferul procedurii ca un alt organ de poliție din București să preia temporar aceste atribuții.

În situația în care dna Pintea o să fie externată în următoarele 5 zile atunci procedura nu o să fie făcută și cu prima prezență în Baia Mare o să se ducă la IPJ Mureș să semneze tabelul de prezență”, a continuat să explice Mocanu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×