Sore s-a luat la bătaie cu o tînără în tren

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/07/2015, 19:55
Sore s-a luat la bătaie cu o tînără în tren

Sore a povestit că a avut parte de o experienţă neplcăută în timp ce se afla în tren. Totul a pornit de la o cerată dintre prietena ei şi o tânără ce se afla în tren. Amica artistei a ajuns la cuţite cu femeia, iar aceasta a reacţionat agresiv verbal şi a înjurat-o de mamă.

Auzind toate cele, Sore s-a enervat şi a început să o lovească pe tânără. O bătaie în toată regula a pornit, însă învingătoare a ieşit cântăreaţa, care a mărturisit că a folosit şi pumnii.

Cum a devenit celebră?

Sore Mihalache s-a născut pe 3 noiembrie 1989, Bucureşti, cunoscută ca Sore Mihalache sau simplu Sore, este o actriţă de televiziune, dansatoare şi cântăreaţă română de muzică pop şi pop-rock cu influenţe de electro funk.

Sorina a devenit cunoscută naţional şi internţional odată cu distribuirea sa în serialul de televiziune Pariu cu viaţa, dar şi ca membră a formaţiei de dance/pop-rock Lala Band.

Are o relaţie cu un avocat

La capitolul iubire, Sore este extrem de fericită alături de Mircea Juleanu, un avocat sexy. Cei doi sunt împreună de mai bine de 1 an de zile.

„Nu vreau să îl cunoaşteţi pe iubitul meu! O să îmi facă competiţie pentru că este mai simpatic decât mine! Până şi mama mea îl preferă mai mult pe el!”, a spus artista, într-un interviu care a fost difuzat în exclusivitate de Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×